povuci

BH Telecom novi partner ORYX Assistance s pet asistencijskih proizvoda

BH Telecom u Bosni i Hercegovini svojim klijentima daje dodatnu vrijednost s čak pet ORYX Assistance proizvoda.

Pet proizvoda iz portfelja ORYX Assistance koji su od 1. ožujka, 2023. u ponudi klijentima BH Telecoma su:
• Roadside ORYX Assistance – u paketima Bosna i Hercegovina, Regija i Evropa
• Home ORYX Assistance
• Backup Car ORYX Assistance – zamjensko vozilo uz policu AO (1, 3, 5, 7, 10 ili 15 dana)
• MobiExpress ORYX Assistance – u paketima Start, Plus i Premium
Drive Angel ORYX Assistance

Klijenti BH Telecoma usluge iz proizvoda Roadside ORYX Assistance mogu koristiti u slučaju prometne nezgode, kvara vozila, nemarnog rukovanja te vanjskog utjecaja, i to u tri paketa: Bosna i Hercegovina, Regija i Evropa.
U slučaju hitnih intervencija klijenti mogu koristiti i usluge iz proizvoda Home ORYX Assistance u slučaju popravka i sanacije oštećenja, a pokrivaju usluge vodoinstalatera, električara, bravara, staklara i stolara.
Usluge iz proizvoda Backup Car ORYX Assistance klijenti mogu koristiti u slučaju aktivacije police auto odgovornosti, prilikom čega se mogu aktivirati i koristiti zamjensko vozilo u slučaju prometne nezgode, bez obzira tko je kriv i bez obzira da li je vozilo bilo pokretno ili ne. Proizvod je dostupan 1, 3, 5, 7, 10 ili 15 dana.
U sklopu proizvoda MobiExpress klijenti koriste usluge u slučaju loma ekrana mobilnog telefona te im se omogućuje besplatno preuzimanje, popravak i dostava popravljenog uređaja na lokaciju po želji korisnika.

Narudžbe i informacije o proizvodima i uslugama mogu se dobiti na 0800 800 58 (unutar Bosne i Hercegovine) ili na +387 33 901 398 (za pozive izvan Bosne i Hercegovine).

BH Telecom je vodeći telekomunikacijski operator u Bosni i Hercegovini, s najvećim tržišnim udjelom na polju pružanja telekomunikacijskih usluga: fiksne, mobilne i internet mreže. Kompanija pokazuje istinsku brigu za postojeće klijente, te veliku pažnju posvećuje novim korisnicima koji brinu o omjeru uloženog i dobivenog za svoj novac.

Čestitamo kolegama iz ORYX Assistance na velikom uspjehu!