povuci

Makedonski Telekom AD novi je partner ORYX Asistencije!

Želimo dobrodošlicu novom partneru u Makedoniji – Makedonski Telekom AD – vodećem nacionalnom telekomunikacijskom operateru!

ORYX Assistance u Makedoniji ostvario je novu suradnju, ovaj put s Makedonskim Telekomom, najboljom mrežom u Makedoniji. Makedonski Telekom pokrenuo je prvu komercijalnu 5G mrežu, čime je ostao predan razvoju svoje mreže i najnovijim tehnologijama kako bi osigurao stalnu komunikaciju i povezanost svim korisnicima. Korisnici Makedonskog Telekoma sada će moći birati između sljedećih asistencija iz portfelja ORYX Assistance:

ORYX Roadside – pomoć na cesti koja uključuje aplikaciju Drive Angel – pakete namijenjene području Makedonije, regije i Europe.

ORYX Backup Car – Zamjenski automobil ORYX Assistance

MobiExpress – Besplatna zamjena razbijenog ekrana ili stakla

Proizvodi su dostupni kupnjom proizvoda i usluga Makedonskog Telekoma. Ovom suradnjom Makedonski Telekom potvrđuje da je vodeća pozicija na tržištu osigurana samo onima koji brinu o svojim korisnicima, pružajući izravnu korist kroz ponudu svojih asistencija u suradnji s ORYX Assistance. Stoga, Makedonski Telekom ostaje predan svojim korisnicima pružajući im dodatnu korist i izvrsno korisničko iskustvo.

Proizvodi se mogu naručiti od 0-24h, 365 dana u godini na telefone ORYX Assistance: 0800 11 900 (u Makedoniji) ili na +389 23 204 252 (u inozemstvu).

Više info KLIKOM NA LINK