povuci

ORYX Asistencija i Groupama osiguranje započeli novo partnerstvo u Hrvatskoj

ORYX Asistencija, član Zubak Grupe te jedan od vodećih regionalnih pružatelja asistencijskih usluga, s ponosom je započela strateško partnerstvo s Groupama osiguranjem Hrvatska, članicom Groupama grupe, jedne od najvećih europskih osigurateljnih kompanija.

Ovom suradnjom ORYX Asistencija namjerava obogatiti ponudu i omogućiti jačanje tržišne pozicije Groupama osiguranja u Hrvatskoj. Osim toga, u planu je unaprjeđenje korisničkog iskustva klijenata te pružanje sveobuhvatnih rješenja u područjima pomoći na cesti i u kući za sve nove i postojeće klijente.

Kao dio ovog novog partnerstva, ORYX Asistencija i Groupama osiguranje Hrvatska uveli su od 1. lipnja 2023. dva proizvoda prilagođena potrebama njihovih klijenata – Pomoć na cesti i Pomoć u kući u 6 različitih paketa. S kvalitetnom servisnom mrežom i nagrađivanim kontakt centrom, ORYX Asistencija će kroz ove proizvode pružati značajnu dodatnu vrijednost za sve klijente Groupama osiguranja Hrvatska. Proizvodi uključuju:

  • Pomoć na cesti ORYX Asistencije: Visokokvalitetna usluga pomoći na cesti namijenjena pružanju brze i učinkovite podrške u slučaju kvara vozila, nesreće ili izvanrednih situacija na cesti. Ovaj proizvod nudi se klijentima Groupame u paketima: Groupama Asistencija Hrvatska, Groupama Asistencija Regija i Groupama Asistencija Europa. Svi proizvodi dolaze s aplikacijom Putni Anđeo, koja spašava živote i omogućuje vrlo jednostavno korištenje svih usluga korisnicima.
  • Pomoć u kući ORYX Asistencije: Sveobuhvatni proizvod pomoći u kući koji pruža zaštitu i podršku vlasnicima nekretnina. Pomoć u kući ORYX Asistencije nudi cijeli set usluga koje korisnici imaju na raspolaganju u slučaju hitnih intervencija poput vodoinstalaterskih, električarskih, bravarskih i sl., ovisno o odabranom paketu. Ovaj proizvod klijentima Groupama osiguranja Hrvatska je na raspolaganju u paketima: Groupama Asistencija Pomoć u kući Start, Groupama Asistencija Pomoć u kući Plus i Groupama Asistencija Pomoć u kući Premium.

Zadovoljstvo nam je pokrenuti ovu suradnju. Zahvaljujemo Groupama osiguranju Hrvatska što su prepoznali kvalitetu usluga koje nudi ORYX Asistencija, a koje će zasigurno biti odličan benefit osiguranicima!“, izjavio je Mate Petrović, direktor prodaje ORYX Asistencije. “Veselimo se uspješnoj suradnji i svim projektima koji su pred nama!

Proizvodi i usluge mogu se naručiti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini na sljedećim brojevima: 080 1212 (besplatni broj u Hrvatskoj) ili +385 1 6269 879 (izvan Hrvatske).

 

O ORYX Asistenciji:
ORYX Asistencija je visokokvalitetna europska asistencija te jedan od vodećih regionalnih pružatelja asistencijskih usluga. Kroz bogato B2B iskustvo ORYX partnerima nudi jedinstvena i potpuno prilagođena rješenja te kompletan know-how u implementaciji asistencijskih proizvoda kao Value Added Service usluga. Sa širokom mrežom partnera diljem Europe i nagrađivanim kontakt centrom, ORYX Asistencija se orijentira na pružanje inovativnih usluga i proizvoda te pouzdane, brze i učinkovite usluge pomoći za sve korisnike. Za više informacija posjetite https://www.oryx-assistance.com/hr.

O Groupama osiguranju Hrvatska:
Groupama osiguranje Hrvatska dio je Groupama grupe, renomirane i jedne od najvećih europskih osigurateljnih kompanija sa više od 120 godina tradicije. Groupama grupa osnovana je 1900. godine u Francuskoj, a trenutno posluje u 12 zemalja Europe, Azije i Afrike. S raznovrsnom ponudom proizvoda i usluga, Groupama grupa je posvećena pružanju sveobuhvatnih usluga za 13 milijuna svojih osiguranika diljem svijeta. Dolazak na hrvatsko tržište dio je šireg strateškog partnerstva s OTP grupom. U sklopu daljnjeg razvoja strateškog partnerstva početkom rujna 2021. Groupama preuzima i OTP osiguranje u Hrvatskoj te su poslovanje na hrvatskom tržištu započeli kao Groupama osiguranje d.d. društvo registrirano za obavljanje životnog osiguranja.

Širenjem poslovanja te portfelja osigurateljnih proizvoda od svibnja 2022. godine u Hrvatskoj je registrirano i Groupama osiguranje d.d. – Podružnica Hrvatska koje u svom portfelju nudi paletu proizvoda osiguranja neživota, te svoju djelatnost obavlja u obliku podružnice. Za više informacija posjetite https://www.groupama.hr/.