povuci

STARline Sarajevo novi partner ORYX Assistance u Bosni i Hercegovini!

STARline Mercedes-Benz Sarajevo novi je partner ORYX Assistance u Bosni i Hercegovini.

Kao dio ovog novog partnerstva, ORYX Assistance i STARline Mercedes-Benz uveli su od 15. rujna, 2023. tri proizvoda iz portfelja ORYX Assistance prilagođena potrebama njihovih klijenata:

  • Roadside Assistance (Pomoć na cesti),
  • Backup Car ORYX Assistance (Drugi Auto), te
  • Drive Angel (Putni Anđeo).

S kvalitetnom servisnom mrežom i nagrađivanim kontakt centrom, ORYX Assistance će kroz ove proizvode obogatiti ponudu i pojačati tržišnu poziciju STARline Mercedes-Benz u Bosni i Hercegovini, a njihovim postojećim i sadašnjim klijentima pružiti značajnu dodatnu vrijednost.

Narudžbe i informacije mogu se dobiti na besplatnom broju telefona 0800 800 44 (za pozive unutar Bosne i Hercegovine) ili na fiksnom broju +387 33 901 084 (za pozive izvan Bosne i Hercegovine), od 0 do 24 sata, 365 dana u godini.

STARline Sarajevo ovlašteni je Mercedes-Benz partner u BiH za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila putničkog i komercijalnog programa.

Tvrtka StARline ostvaruje kontinuiran rast u svakom segmentu, za što je zaslužna stalna posvećenost potrebama kupaca na osnovi kojih kreiraju ponudu vrhunskih vozila. Naglasak im je na unapređenju prodajno-servisnih usluga, modernizaciji procesa rada, investiranju prema posljednjim Mercedes-Benz standardima, ali i širenju na nove djelatnosti poslovanja usko povezanih sa tvrtkinim core poslovanjem.