povuci

Union banka novi je partner ORYX Assistance u Bosni i Hercegovini

Union banka novi je partner ORYX Assistance u Bosni i Hercegovini

Četiri proizvoda iz portfelja ORYX Assistance su od 10. ožujka, 2023. u ponudi klijentima Union banke, i to:

  • Roadside ORYX Assistance – u paketima Bosna i Hercegovina i Regija
  • Home ORYX Assistance
  • MobiExpress ORYX Assistance – u paketima Start, Plus i Premium
  • Drive Angel ORYX Assistance

Klijenti Union Banke usluge iz proizvoda Roadside ORYX Assistance mogu koristiti u slučaju prometne nezgode, kvara vozila, nemarnog rukovanja te vanjskog utjecaja, i to u dva paketa: Bosna i Hercegovina i Regija.

U slučaju hitnih intervencija klijenti mogu koristiti i usluge iz proizvoda Home ORYX Assistance u slučaju popravka i sanacije oštećenja, a pokrivaju usluge vodoinstalatera, električara, bravara, staklara i stolara.

U sklopu proizvoda MobiExpress klijenti Union banke koriste usluge u slučaju loma ekrana mobilnog telefona te im se omogućuje besplatno preuzimanje, popravak i dostava popravljenog uređaja na lokaciju po želji korisnika, i to u paketima Start, Plus i Premium.

Narudžbe i informacije o proizvodima i uslugama mogu se dobiti na 0800 800 54 (unutar Bosne i Hercegovine) ili na +387 33 901 301 (za pozive izvan Bosne i Hercegovine).

Union banka d.d. Sarajevo je jedina komercijalna banka u državnom vlasništvu u Bosni i Hercegovini, osnovana 1955. godine pod nazivom Jugobanka Jubbanka d.d. Sarajevo. Od 1992. godine posluje pod sadašnjim imenom i to kao jedina komercijalna banka u većinskom državnom vlasništvu u BiH, čija je misija izgradnja razvojno orijentirane komercijalne banke sa širokim spektrom kvalitetnih bankarskih usluga koje odgovaraju stvarnim potrebama njihovih klijenata.

Čestitamo kolegama iz ORYX Assistance na velikom uspjehu!