povuci

Uz Raiffeisen Leasing Pomoć na cesti, Putni Anđeo i Drugi Auto ORYX Asistencije!

Proizvodi Pomoć na cesti i Drugi Auto ORYX Asistencije od sada će biti uključeni uz svaki ugovor o upravljanju voznim parkom Raiffeisen leasinga, a svim klijentima Raiffeisen leasinga na raspolaganju će biti i aplikacija Putni Anđeo.

Raiffeisen leasing kao novi takmac u segmentu usluge upravljanja voznim parkom se pojavljuje s iznimno visokom razinom kvalitete usluge gdje prvi na tržištu svojim klijentima omogućuje proizvode ORYX Asistencije Pomoć na cesti, Drugi Auto i Putni Anđeo i to sve u jednom paketu. Raiffeisen leasing će uvrštavanjem ovih proizvoda uz svaki ugovor za svoju potpuno novu uslugu – upravljanje voznim parkom, klijentima omogućiti jedinstvenu uslugu te im osigurati iznimno korisničko iskustvo i brigu u slučaju izvanrednih situacija.

ORYX Asistencija će u sklopu proizvoda Pomoć na cesti klijentima Raiffeisen leasinga pružati usluge pomoći na cesti, otklanjanja kvarova, prijevoza oštećenih vozila ili vozila u kvaru u Hrvatskoj i/ili u Europi. U sklopu proizvoda Drugi Auto omogućeno je korištenje 10 dana zamjenskog vozila u slučaju prometne nezgode kao i dostavu i preuzimanje vozila kako bi klijentima omogućili maksimalnu udobnost i jednostavnost korištenja usluge. Aplikacija Putni Anđeo omogućuje korisnicima usluge E-call (hitni poziv u slučaju prometne nezgode), B-call (poziv jednim klikom u slučaju kvara vozila) kao i mogućnost dijeljenja vožnje te korištenja raznih upozorenja koja pridonose sigurnosti vožnje.

Narudžbu usluga i dodatne informacije moguće je dobiti na besplatan broj telefona 0800 05 02.