povuci

Wiener unaprijedio svoje usluge s proizvodom Medins ORYX Asistencije

Proširenjem dugogodišnje suradnje s Wiener osiguranjem, ORYX Asistencija će osiguranicima Wiener osiguranja pružati usluge iz proizvoda Medins. U sklopu ovog proizvoda, uključene su usluge informiranja o bolnicama, lijekovima, ljekarnama i listama čekanja. Osiguranici Wiener osiguranja također će moći dobiti zdravstvene savjete i informacije, te koristiti usluge smještaja za preglede i tretmane izvan mjesta prebivališta, usluge sanitetskog prijevoza i dostave hrane.

Medins predstavlja novi jedinstveni proizvod u području medicinske asistencije koji omogućava osiguranicima pristup uslugama koje im inače nisu dostupne kroz obvezno ili dobrovoljno zdravstveno osiguranje, a doprinose povećanju kvalitete života.

Proizvod Medins asistencija ugovara se samostalno, te u sklopu polica dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja, a dolazi u tri paketa proizvoda pod nazivima „Medins BASIC“, „Medins STANDARD“ i „Medins PREMIUM“. Ovo proširenje suradnje s Wiener osiguranjem ujedno je i prvi put da se proizvod Medins nudi kao samostalan proizvod, zbog čega smo posebno ponosni.

Za više informacija, posjetite www.wiener.hr/medins-asistencija ili nazovite 0800 0888, a za postojeće korisnike usluga Wiener osiguranja, sve su informacije dostupne i na njihovoj web aplikaciji. Za više informacija o proizvodu Medins, posjetite https://medins.oryx-assistance.com/hr.