Portal MojPosao.hr ugostio Zubak Grupu na virtualnoj „Kavi s Najboljim poslodavcima“

20.1.2021.

Nepredvidljiva, zahtjevna, iscrpljujuća, zbunjujuća, stresna… Bez sumnje, 2020. je bila godina brojnih poslovnih i privatnih izazova, ali istovremeno i vrijeme lekcija i restrukturiranja koje će nam pomoći da neke nove oluje dočekamo spremniji i da ih lakše prebrodimo.

U okviru prvog ovogodišnjeg webinara „Na kavi s Najboljim poslodavcima“, portal MojPosao.hr ugostio je neke od najboljih poslodavaca u prošloj godini, pa tako je uz Majdu Medanić, voditeljicu ljudskih potencijala Logista, Ivana Jurlinu, HR Managera COBE, webinaru prisustvovao i naš Dino Bevanda, voditelj selekcije i razvoja karijera Zubak Grupe.

- Naši zaposlenici više nisu u strahu od gubitka posla jer smo transparentno sa svima komunicirali sve korake managementa. Svi smo 2020. godine usporili i vidjeli koje su nam stvari doista važne, i u poslu i u promišljanjima života. Stoga smo uvidjeli važnost ulaganja u dugoročne i održive ljudske kadrove i resurse. - izjavio je, između ostaloga, Dino Bevanda.

U odabrano društvo najboljih poslodavaca u Hrvatskoj Zubak Grupa je ušla 2019. zahvaljujući odličnim ocjenama koje su nam naši djelatnici udijelili tijekom Istraživanja zadovoljstva zaposlenika, vrednujući različite aspekte poslovanja – od međuljudskih odnosa, organizacije rada, radnih uvjeta ili komunikacije. U 2019. godini proglašeni smo jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj, u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika).

Cijeli webinar pogledajte ovdje.