Zubak Grupa sponzor monografije Grada Zagreba

8.7.2021.

U zagrebačkoj Laubi predstavljena je 23. lipnja bogato ilustrirana knjiga "Moj Zagreb – najljepši grad na svijetu", novinara i publicista Željka Žutelije, čije je objavljivanje potpomogla i Zubak Grupa.

Knjiga ”Moj Zagreb – najljepši grad na svijetu” na više od 400 stranica opisuje suvremeni Zagreb i s jednakom pažnjom pristupa arhitekturi, spomenicima i kulturnoj baštini, kao i sadašnjim zbivanjima i ljudima koji u gradu žive i stvaraju u svim područjima, pa su ravnopravno zastupljene sve umjetnosti, poduzetništvo, znanost, sport, arhitektura, medicina i zabava. Autor o svome gradu piše s neskrivenim emocijama i dubokom privrženošću, ali otvoreno i kritično, uz mnoštvo zanimljivih i korisnih podataka o povijesti i sadašnjosti Zagreba, pa će mnogima poslužiti kao svojevrsna kronika ili mala enciklopedija o Zagrebu.

Objavljivanje knjige potpomogle su brojne zagrebačke i nekoliko izvanzagrebačkih tvrtki, među njima i Hanza media i agencija Cropix, te Ministarstvo kulture, Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba, te Zubak Grupa.