povuci

ISPUNJENA ŽELJA

Naš dobitnik ŠKODA Zlatne značke proveo vikend s Audi Q3 Sportback!

Tomislav Smolčić prodajni je savjetnik za Škoda vozila u AutoZubak Sesvetskom Kraljevcu, aute prodaje već 14 godina, a prvih sedam radio je u Audiju. Obzirom na odlične rezultate u prethodnoj godini te fantastičnom rezultatu u lipnju 2022. godine kad je na osvojio ŠKODA Zlatnu značku, za vikend smo ga počastili s Audi Q3 Sportbackom. Naime, Tomislav je u 2021. godini prodao čak 190 automobila!

Tomislave, koji su prvi dojmovi nakon vikenda u Audiju?

Uh, nisu se još ni slegnuli, ali definitivno: snaga i atraktivnost! Audi je izvana predivan, a iznutra je na još višoj razini! Vidi se da je Premium, i stvarno je gušt voziti se u njemu! Inače, u Zubak Grupi sam od 2007. godine, aute prodajem već 14 godina, s tim da sam prvih sedam prodavao Audije, a zadnjih sedam Škode.

Dugo nisam vozio Audija, i sada s odmakom vidim koliko je Audi uznapredovao! Felge 20 cola, all-black, unutrašnjost s plavim Alcantara detaljima! Ma zbilja je impresivan, posebno kad sam ga provozao na otvorenoj cesti!


Kakav je bio vikend?

Vikend sam proveo na velikogoričkim i zagrebačkim cestama i definitivno nisam prošao nezamijećeno! Vozio sam se u društvu supruge, napravio sam krug s prijateljem, ali provozao sam i kuma, morao sam! U jednom trenutku zaustavio sam se ispred kafića i skužio da me svi na terasi gledaju haha. Morao sam odgovarati i na pitanja, kao neki celebrity. Svakoga je nešto zanimalo oko opreme ili cijene. Definitivno nije auto koji se viđa svaki dan. Auto nema mane!

Kad bi baš morao dati neku zamjerku, koja bi to bila?

Ako baš inzistiraš, jedina zamjerka bi bila da auto nije obiteljski. Budući da imam dvoje djece, ovaj automobil je jednostavno premali. Idealan je, primjerice, za vikend sa suprugom, ali ako su djeca u toj priči, malo bude gužva. No ovaj auto ionako nije ni zamišljen da bude obiteljski.

150 konja, automatik, iako sam Škoda fan, moram priznati da je koju stepenicu iznad Škode, čije modele posljednjih godina gotovo isključivo vozim. Hvala svima koji su mi omogućili ovako poseban vikend.

Tomislave, nedavno si u norveškom Bergenu postao dobitnik Zlatne Značke na 11th International ŠKODA Challenge. Što ti znači to postignuće i što bi poručio kolegama koji žele ići stopama tvog uspjeha? 

Priznanje mi znači jako puno. Stvarno je lijepo kada te nagrade za rad na poslu koji voliš, nema ništa bolje.

Zahvalio bih se svojim kolegama, Tamari i Dariu. Bez njih nema šanse da bih dobio značku, jer prodaja je prije svega timski rad, a mogu reći da radim u najboljem timu!