povuci

KULTURA

Zajedno kao jedno.

Naše su vrijednosti naš način života. Baza za donošenje poslovnih odluka. Mjerilo uspjeha i kvalitete rada. Obećanje koje smo dali kupcima i partnerima te naravno, našim zaposlenicima.

UVIJEK INOVATIVNI

Uvijek i svugdje promišljamo kako unaprijediti, bolje riješiti ili efikasnije obaviti ono što radimo. Inovacija nas pokreće i motivira. Potičemo je i očekujemo od svakog djelatnika. Cijenimo dobre ideje, a još više kvalitetnu izvedbu dobrih ideja.

SVAKI PUT NAJBOLJI

Što god radili, dajemo sve od sebe kako bismo napravili i više od traženog. Svaki zaposlenik teži biti najbolji u svom području, neprestano se obrazuje, raste i trudi napraviti bolje, više, brže. Cijenimo trud i motivaciju.

NEPRESTANO U POKRETU

Radoholičari smo. Najviše nas ispunjava kad možemo u miru raditi svoj posao, pomoći kolegama i surađivati s drugim odjelima naše tvrtke. Cijenimo vrijedne radnike, jer smo i sami takvi.

POTPUNO POŠTENI

Uvijek smo iskreni, otvoreni i krajnje korektni u odnosu s partnerima i kupcima. Uvažavamo njihovo mišljenje i brinemo se o njihovom zadovoljstvu. Naša partnerstva i poslovni odnosi zato traju dugo i rastu iz dana u dan.

Svatko ima svoje razloge.
Ali je svima zajedničko to da vole biti dio Zubak Grupe.

Zajedno s našim zaposlenicima gradimo atmosferu koja rad začinjava obiljem prilika za zabavne trenutke i podvige.
Naši zaposlenici će vam najbolje objasniti što znači biti dio našeg tima i zašto vole raditi u Zubak Grupi.

Aplikacija koja
nas povezuje

Naši djelatnici u velikoj su većini prihvatili nov način interne komunikacije kroz Jenz aplikaciju. Potvrda za to je broj od gotovo 2.000 objava i više od 500 pohvala kolegama kroz prvih nekoliko mjeseci korištenja aplikacije.

Trenuci za pamćenje



Osmijesi, zagrljaji i sreća govore više od riječi. Iz godine u godinu foto galerija Zubak Grupe sve je bogatija nezaboravnim zajedničkim uspomenama.