povuci

KARIJERE

Naši ljudi.

Uvijek spremno prelazimo dodatni kilometar. Jer imamo nevjerojatnu ekipu koja u svoj rad daje 100%.

Naša su vrata pravim ljudima uvijek otvorena.

Barbara Periša

„Bez angažiranih i sretnih djelatnika nema niti zadovoljnih korisnika. Put ka ostvarenju maksimalnog potencijala tvrtke je da pomognemo svakom djelatniku ostvariti njegov vlastiti potencijal.“

I privatno i poslovno,
sve je vrlo posebno.Zanima te mjesto gdje možeš svakodnevno rasti i kao stručnjak i kao osoba?

Naša su vrata pravim ljudima uvijek otvorena.

Top poslodavac u Hrvatskoj.

Drugi smo najbolji hrvatski poslodavac u 2023. godini. Od 2019. sve do danas kontinuirano smo u TOP 5 hrvatskih poslodavaca.

OPUŠTENA, RADNA I ŠARENA ATMOSFERA

Na tradicionalnoj godišnjoj fešti zaposlenika Zubak Grupe slavimo zajedničke uspjehe, tematski after work partyji mjesto su najbolje zabave, a godišnje čišćenje je dan koji, osim za održavanje naših radnih mjesta urednima, uvijek iskoristimo i za opušteno druženje s kolegama.

DOBRA KOMUNIKACIJA

Jenz je mobilna aplikacija za internu komunikaciju svih naših djelatnika u Hrvatskoj i inozemstvu koji u realnom vremenu na svojim mobitelima mogu saznati sve novosti Zubak Grupe ali i aktivno sudjelovati u kreiranju sadržaju.

KONTINUIRANI RAZVOJ I EDUKACIJA

Onboarding program služi novim zaposlenicima za brz i uspješan ulazak u kolektiv. Front Office School nudi praktične radionice iz područja prodaje i odnosa s klijentima, a Zubak Executive Management Program je in-house edukacija managementa Zubak Grupe koju vode profesori s vodećih svjetskih poslovnih škola.

NAGRAĐIVANJE ZA NAJUSPJEŠNIJE I NAJLOJALNIJE

Motivirani, inspirirani i energični djelatnici su uvijek podržani i nagrađivani, a Zlatna značka je najviši simbol časti upravo takvim zaposlenicima. Godišnjim financijskim bonusima nagrađujemo odlične poslovne rezultate. Dodatnim stimulacijama na plaću nagrađujemo sudjelovanje u našim internim programima kao što je Talentolovac, a one najlojalnije i dodatnim danima godišnjeg odmora.

POSEBNE POGODNOSTI

Naši zaposlenici ostvaruju popuste i povoljnije uvjete prilikom kupovine proizvoda i usluga Zubak Grupe. Uz to, omogućili smo i cijeli niz posebnih pogodnosti kod naših partnera.

slika nagrade

ŠTO VRIJEDI, TO I TRAJE

Gotovo trećina naših zaposlenika, njih više od 200, rade kod nas već dulje od 10 godina, a njih čak 60 dulje od 20 godina.

>200

zaposlenika

Više od 10 god. s nama

60

zaposlenika

Više od 20 god. s nama

15

zaposlenika

Više od 30 god. s nama

Strastveno pristupaš poslu?

Upravo takve tražimo!
Prilike su tu, na tebi je da ih uhvatiš.

Ne vidiš otvoreno mjesto u skladu s tvojim talentima, iskustvom i znanjem?

Pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo