povuci

AFTER WORK

Osim što obara rekorde na poslu, naš Sandro ih obara i u slobodno vrijeme!

Svatko ima svoj način za opuštanje nakon posla, a za našeg kolegu Sandra ispušni ventil je – bilijar.

Sandro Pračinec već je 17 godina prodajni savjetnik u AutoZubak Velikoj Gorici, a u svojoj je karijeri skupio nekoliko nagrada i priznanja. Osim što na poslu klijentima uspješno nabavlja željene limene ljubimce i prenosi svoju ljubav prema automobilima, tijekom 2021. godine otkrio je još jednu ljubav – biljar.

Sandro, kako si otkrio da ti biljar dobro ide?

Još sam u osnovnoj školi često znao s ekipom zaigrati, ali sam ozbiljnije počeo negdje u travnju 2021. godine. Primijetio me vlasnik kluba u koji sam otišao iz razonode igrati, te me pozvao da se priključim u ligu. Obzirom da šogor više od 20 godina profesionalno igra, lako me se bilo nagovoriti.

Čujemo da na dobre rezultate nije trebalo dugo čekati.

Da, čim sam se uključio, tu prvu ligu sam odmah osvojio. Budući da mi je tako dobro krenulo, odlučio sam kupiti opremu i nastavio dolaziti u klub. Imam svoj štap, torbu, kiks i rukavicu. Sad je tu već više od 100 članova. Nakon što sam osvojio treću ligu, u kojoj se natjecalo 24 igrača, prešao sam u višu, drugu ligu. Na treninge odlazim koliko stignem, puno je tu posla, isprobavamo discipline, vježbamo s trenerom i radimo na usavršavanju.

I društvo ti paše?

Definitivno, super sam ljude upoznao tamo. Ponekad mi se na druženjima pridruže i supruga i sinovi. Žena me zeza da sam odabrao hobi u kojem se nikako ne mogu ozlijediti! Dario, stariji sin posebno je ozbiljno zagrizao, jako se zabavljamo zajedno igrajući! Uskoro će 18 godina i već se natječe.

Osim u biljaru, i poslovno ti u AutoZubaku cvjetaju ruže.

Istina, već sam skoro pa punoljetan u Zubak Grupi i to u Velikoj Gorici. Imam super tim i podršku nadređenih, a klijentima svi maksimalno izlazimo u susret. Nekad to bude teže, jer se trenutno dugo čeka na dolazak auta pa moram objašnjavati da se malo strpe na svog ljubimca, ali izraz lica kad dođe na primopredaju auta je neprocjenjiv!

Dobitnik si Zlatne značke Zubak Grupe, najveće časti za lojalnost i rad.

Da, to je bilo 2019. godine. Tvrtki donosim dobre rezultate, i tvrtka me eto dobrano nagradila. Uz Zlatnu značku sam dobio i ček na 10.000 kuna. Kad imaš super kolege i super šefove dogodi se zlatna dobitna kombinacija. Stvarno je lijep osjećaj kada shvatiš da je netko prepoznao tvoj rad i trud.

Što bi preporučio budućim kolegama i mladima koji se žele zaposliti u Zubak Grupi?

Ekipa, bez straha, kolege su zakon, radna atmosfera odlična, svi potrebni alati za izvršenje radnih zadataka su tu. Ako što nedostaje, nabavi se! Na kraju krajeva, i ja sam bio mlad kada sam se zaposlio u AutoZubaku i eto me, tu sam već 17 godina. Znači, odlično mi je!

 

20.01.2020.., Zagreb – Sandro Pracinec auto Zubak Photo: Josip Regovic/PIXSELL