povuci

ISPUNJENA ŽELJA

Top vikend u top autu!

Auto je izvrstan, ugodan za vožnju, ali zapravo nemate osjećaj da se vozite, više da plovite jer je auto velik kao brod, a komfor je maksimalan!

Kakvi su prvi dojmovi?
Baš pravi auto za uživanje u vožnji! Usto, auto je atraktivne plave boje pa sam imao osjećaj da su nas svi primijetili! – u dahu nam je svoje utiske rekao Toni Serdarušić, Digital Media Specialist u Zubak Grupi.

Da priča bude još zanimljivija, za ovu želju pobrinula se upravo njegova šefica, Žaklina Trbović, članica Uprave za marketing i korporativne komunikacije.

Ne samo da mi je omogućila ovu vožnju nego ju je i sama inicirala i zato ako se cijela ova priča može opisati ovom riječju, ona bi bila „top“! I auto i moja šefica!

Toni u Zubak Grupi radi od 2017. godine, te je u svojoj plodnoj karijeri u tvrtki nanizao tisuće kampanji, iz temelja stvorio ili optimizirao desetke naših web stranica.
Za rubriku Ispunjena želja Toni je za vikend dobio Audi Q5, koji je iskoristio za vikend putovanje sa suprugom u našu Istru. Odlična ideja za natprosječno visoke temperature koje nas okružuju.
Vozili smo se većim dijelom po autoputu, ali isto tako i malim ulicama istarskih gradića. Iako je auto većih dimenzija, nije bilo nikakvih problema voziti se uskim uličicama. Lako se upravlja a preglednost je puno veća nego primjerice u mojoj „Alfici“.

Što mu se najviše svidjelo od interijera?
Kokpit je osvjetljen LED lampicama, sve je tako intuitivno postavljeno. Vidi se baš da je ovo vozilo prve klase. Audi Q5 puno je viši automobil od moje Alfe Romeo 159, Pregled ceste i pozicija vožnje kompletno su drugačiji od svega na što sam navikao. Ovo je putovanje, uz divno društvo moje supruge i divne krajolike Istre, bilo uistinu posebno!

Kad smo ga pitali bi li si priuštio jedan ovakav auto u budućnosti, ipak je malo rezerviraniji.
E sad, jedno je realnost, želje su drugo, ali sanjati uvijek mogu, zar ne?

Audi Q5 možemo nazvati sportskim luksuznim SUV-om. No, istovremeno nije riječ o tipičnom teškom SUV-u jer Q5 je iznimno lagan u vožnji i njime se lako upravlja. Pogodan je za obitelj jer ima puno mjesta na stražnjem sjedalu, kao i u prtljažniku. Osim praktičnosti, jako je atraktivan i ima odlične performanse.