povuci

AutoZubak EDU Akademija održala praksu za buduće autolakirere

U sklopu suradnje s Obrtničkom i industrijskom graditeljskom školom iz Zagreba, održali smo u AutoZubak EDU Akademiji zadnju ovogodišnju praktičnu nastavu za učenike prvog i drugog razreda, smjer: autolakirer.

Polaznici su iz prve ruke dobili priliku upoznati prednosti rada u ovoj struci, sve uz prisustvo njihovog strukovnog učitelja i našeg stručnog kadra.

Praktikum se pratio s puno zanimanja, a mladi i budući autolakireri bili su puni pitanja za naše stručnjake autolakiranja i edukatore.

Susret s najsuvremenijim alatima i tehnologijama u lakirerskim popravcima vozila izazvao je velik interes, a nadamo se da će motivacija ostati i nakon praktične nastave. Zahvaljujemo kolegama Darku Majcenu i Nikoli Šubiću te našem stručnom suradniku Ivici Staniću iz Sikkensa na stručnim demonstracijama suvremenih alata tehnologija.

AutoZubak EDU Akademija održava redovne edukacije i praktične nastave za automobilske profesionalce i učenike strukovnih škola, a najbolje od njih Akademija će i stipendirati.

Za više informacija posjetite edu.autozubak.hr.