povuci

AutoZubak nabavio preko 100 radnih kolica s alatom

Preko 100 radnih kolica s alatom, marke premium proizvođača Sonic equipment dobili su mehaničari, mehatroničari, elektroničari, servisni tehničari i dijagnostičari AutoZubaka.

Radi se o jednoj od najvećih pojedinačnih nabava u Europi prema jednom dobavljaču sadrži preko 38.400 komada alata, a namijenjena je svim servisnim radionicama AutoZubaka. Prije odluke o nabavci, djelatnici su alate testirali kako bi se odlučili za najbolji odabir. Alat će djelatnicima u servisu pružiti još bolju učinkovitost jer je prostor za pohranu maksimiziran a sama kolica su laka za manevriranje te su visoko izdržljiva, a AutoZubak korisnici servisa imat će još kvalitetniju uslugu.

Sonic Equipment je globalni stručnjak za profesionalne premium ručne alate, punjene kutije za alate i vrhunska rješenja za pohranu i organizaciju alata. Osnovan je 2004. godine i vodeći je brand s prodajom u više od 65 zemalja diljem svijeta. Njihovi proizvodi specijalizirani su za automobilsku industriju te nude pravu ravnotežu između kvalitete, cijene i pametnog dizajna.