povuci

Budući mehaničari iz Dubrovnika u posjetu AutoZubak servisu u Sesvetama

Na mladima svijet ostaje, a na mladim majstorima zanat živi. Učenici 3. razreda Srednje obrtničke i tehničke škole u Dubrovniku posjetili su 9.12.2022. AutoZubak Audi servis u Sesvetama. Učenici su smjerova automehaničar, automehatroničar i električar.

Voditelj postprodaje Ante Vukičević ispričao im je sve o povijesti tvrtke, raznovrsnim djelatnostima Zubak Grupe, edukaciji djelatnika te našim priznanjima, a najrecentnije je ono da smo u TOP 3 hrvatska poslodavca u 2022. godini. Kroz radionicu ih je proveo Tomislav Stublić, naš referent za jamstva, kojeg od milja zovemo Dr. House jer popravlja kvarove koje nijedan drugi servis ne može.

Proveli smo ih kroz servisni proces i proces dijagnostike te ukazali na važnost ispunjavanja radnih naloga. Također smo se dotaknuli najčešćih kvarova na motorima i mjenjačima te njihovim načinima popravka.

Razrednika Marka Šarića najviše je zanimalo u kojem smjeru ide autoindustrija e-vozila te proces naručivanja i edukacije rukovanjem specijalnim alatima. Mladi mehaničari najviše su se interesirali za to koliko su važni ljudski faktor i iskustvo u dijagnostiku.

Nakon sat vremena dobro raspoložena ekipa je bacila pogled na najnovije Audi modele u našem salonu, te su se s poklon vrećicama zaputili dalje. Tko zna, možda koji od njih uskoro postane naš kolega!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AutoZubak (@autozubak)