povuci

ORYX Rent a car osvojio čak pet nagrada izvrsnosti!

Naš ORYX Rent a car osvojio je Discovercars.com nagradu za vrhunsko korisničko iskustvo za čak 5 svojih poslovnica!

Sve ORYX-ove aerodromske poslovnice (Zagreb, Split i Dubrovnik) te gradske poslovnice u Dubrovniku i Splitu dobile su najviše ocjene koje dolaze od samih klijenata.
Ova priznanja su nam veliki vjetar u leđa, posebice sada kad smo već u velikoj pripremi za novu turističku sezonu, koja već sada daje potencijal jedne od najuspješnijih.

U ORYX-u, koji je već godinama najnagrađivaniji hrvatski rent a car, konstantno ulažemo u korisničko iskustvo najma vozila, od same rezervacije i realizacije najma, do higijene i čistoće vozila. Trudimo se svakom klijentu pružiti odmor iz snova, vrhunsko poslovno putovanje ili bezbrižno obiteljsko putovanje.
Discovercars.com je jedan od najvećih svjetskih rent a car web portala, a osim same cijene, klijenti mogu iz prve ruke saznati kakvu uslugu mogu očekivati. Neki od strogih Discovercars.com kriterija pri ocjenjivanju su:

• Ukupna vrijednost najma
• Lakoća pronalaženja rent a car lokacije i ukupna komunikacija
• Čistoća iznajmljenog automobila
• Vjerodostojnost tvrtke za iznajmljivanje
• Pravila i mogućnosti checkina i checkouta
• Sveukupno stanje auta i odnos djelatnika prema klijentima

Za ovu nagradu zaslužni su naši zaposlenici u poslovnicama koji svaki dan našim klijentima pružaju ono što ORYX Rent a car i predstavlja: brzinu, lakoću pokreta i beskompromisnu kvalitetu.