povuci

A1 Makedonija odsad ima i Pomoć u kući ORYX Asistencije

A1 Makedonija, jedan od vodećih telekom operatera u Sjevernoj Makedoniji, povećao je portfolio proizvoda za svoje korisnike uvođenjem još jednog proizvoda ORYX Asistencije.
Korisnici A1 Makedonija u sklopu pretplatničkih paketa već imaju proizvod Pomoći na cesti ORYX Asistencije (Roadside ORYX Assistance), uz pomoć koje bezbrižno voze od 2023. godine. Uz to, svi korisnici proizvoda Roadside ORYX Assistance, na raspolaganju imaju i našu aplikaciju Putni Anđeo (Drive Angel).
Od 30.4.2024. A1 Makedonija dodatno je uveo proizvod Pomoć u kući ORYX Asistencije (Home ORYX Assistance).
Ovim proširenjem suradnje, broj proizvoda ORYX Asistencije koje A1 Makedonija nudi svojim korisnicima popeo se na tri.

S iznimnim zadovoljstvom smo s partnerom A1 Makedonija proširili suradnju, koja je započela 2023. godine. Zahvalni smo im što su prepoznali potrebe svojih korisnika za dodatnim benefitom, ali i visoku kvalitetu usluga koje im ORYX Asistencija već pruža. Sigurni smo da će novouvedeni proizvod Pomoć u kući biti iznimno popularan kao i u ostalim zemljama u kojima A1 već korisnicima nudi Pomoć u kući. Vjerujemo da će proizvod korisnicima dati ogromnu vrijednost i olakšati najkritičnije situacije u domu, baš kao što im je naša Pomoć na cesti već omogućila bezbrižnu vožnju.“ – istaknuo je Mate Petrović, direktor prodaje za ORYX Asistenciju.

Proizvodi koji su na raspolaganju korisnicima A1 Makedonija su:
Pomoć na cesti ORYX Asistencije (Roadside ORYX Assistance): Visokokvalitetna usluga tehničke pomoći na cesti namijenjena pružanju brze i učinkovite podrške u slučaju kvara vozila, nesreće ili izvanrednih situacija na cesti. Ovaj proizvod dostupan je klijentima A1 Makedonija u paketima Makedonija, Regija i Europa. Svi proizvodi za korisnike dolaze s putnom aplikacijom Putni Anđeo. Saznajte više  i na LINKU.
Pomoć u kući ORYX Asistencije (Home ORYX Assistance): Sveobuhvatni proizvod pomoći u kući koji pruža zaštitu i podršku vlasnicima i korisnicima nekretnina. Pomoć u kući ORYX Asistencije nudi cijeli set usluga koje korisnici imaju na raspolaganju u slučaju hitnih intervencija. Ovaj proizvod klijentima A1 Makedonija na raspolaganju je u paketu Standard. Saznajte više na LINKU.
_____________________________
A1 Makedonija članica je A1 Telecom Austria Grupe, vodećeg pružatelja komunikacijskih i digitalnih rješenja u srednjoj i istočnoj Europi, koji posluje u sedam zemalja i pruža usluge za oko 24 milijuna korisnika.
U Makedoniji A1 zapošljava više od 1.100 djelatnika posvećenih pružanju najboljeg korisničkog iskustva za više od 1.200.000 korisnika.
________________________
ORYX Asistencija vodeći je hrvatski i regionalni pružatelj asistencijskih proizvoda i usluga. Djeluje u 8 država, ima vlastiti nagrađivani kontakt centar koji posluje na 4 lokacije u 3 države (Zagreb, Pula, Skopje, Ljubljana) i vlastitu servisnu mrežu izvršitelja i majstora koji vode brigu o više od 1,2 milijuna članstava.