povuci

Ivan Zubak u razgovoru s tvorcima interne aplikacije Jenz

Krajem travnja 2021. godine u Zubak Grupi smo uveli internu mobilnu aplikaciju Jenz koja nam je omogućila da svi djelatnici tvrtke imaju instant pristup informacijama, ali i da ih uključimo u donošenje različitih odluka i poboljšamo uvjete i atmosferu na poslu. Naš Predsjednik Uprave Ivan Zubak sjeo je s Q agency, tvorcima aplikacije Jenz i komentirao rezultate naše nedavne ankete o zadovoljstvu, te govorio o nadolazećim projektima i planovima.

Obzirom na dislociranost i vrste poslova naših zaposlenika, primjerice 40% nas ne radi poslove za računalom, imperativ nam je bio donijeti najbitnije informacije svim zaposlenicima u isto vrijeme, i to smo u velikoj mjeri postigli s Jenzom. Budući da su se u vrijeme pandemije iz dana u dan mijenjala i različita pravila rada, pravodobno pružanje svih informacija bilo nam je iznimno važno. Želim da, bez obzira na veličinu naše tvrtke, u njoj ostane međusobne topline i neformalnog povezivanja, a na Jenzu se ona itekako osjeti – komentirao je Ivan Zubak, Predsjednik Uprave u intervjuu.

Pandemija koronavirusa globalno je donijela velike upravljačke izazove, ali i povećane potrebe za virtualnim druženjima. Naši djelatnici u velikoj su većini prihvatili nov način interne komunikacije kroz Jenz aplikaciju, a to pokazuje i da smo u prvih nekoliko mjeseci napravili gotovo 2.000 objava i dali više od 500 pohvala kolegama. Direktna anonimna linija Odjelima ljudskih potencijala, upravljanja imovinom ili pak Predsjedniku Uprave rezultirali su, među ostalim, i povećanjem broja dana godišnjih odmora, povećanjem participacije u troškovima prehrane, olakšanom realizacijom postojećih pogodnosti za zaposlenike i uvođenjem novog bonus sustava nagrađivanja djelatnika.