povuci

Nagrađeno 60 najlojalnijih zaposlenika Zubak Grupe, a šestero je nagrađeno Zlatnom značkom

zlatna značka

U Zubak Grupi, dugotrajne veze su više od tradicije – one su temelj našeg uspjeha. Ponosni smo što možemo reći da više od trećine naših zaposlenika s nama dijeli desetljeća lojalnosti i posvećenosti. Naša obitelj neprestano raste i razvija se, a zahvaljujući godišnjim bonusima, jubilarnim nagradama, i mnoštvom društvenih događanja, svakodnevno pokazujemo koliko cijenimo svakog člana našeg tima.

Na našem godišnjem okupljanju posebno smo proslavili posvećenost i izvanredna postignuća naših zaposlenika. S ponosom smo dodijelili priznanja za 10, 15, 20, pa sve do čak 40 godina odanosti radu u našem timu.

Posebno smo istaknuli šest zaposlenika koji su primili Zlatnu značku i 1.500 eura. Ovo je mali znak zahvalnosti za velike doprinose koje su dali našoj organizaciji.

Ove nagrade odražavaju i naše uvjerenje da prava vrijednost Zubak Grupe leži u njenim ljudima. Kroz emotivne priče, naši nagrađeni zaposlenici podijelili su što im ove nagrade znače. Ponosni smo na svakog člana našeg tima i zahvalni smo što mogu rasti i razvijati se s nama. Hvala svim našim zaposlenicima na njihovoj predanosti i strasti koju donose na posao svaki dan!