povuci

Zubak Grupa darivala djecu zaposlenika i Kuću sv. Franje

Zubak Grupa organizirala je djeci zaposlenika podjelu poklona uz razigranu božićnu predstavu, te susret s Djedom Mrazom koji je na oduševljenje djece na predstavu sletio u električnom Audiju Q8 i podijelio blizu 300 poklona.

Tom prigodom djelatnici Zubak Grupe ispunili su želje kupovinom poklona štićenicima doma za nezbrinutu djecu Kuće sv. Franje u Vugrovcu i pokazali da u ovo predblagdansko vrijeme nisu sami. Osim toga, djelatnici su skupljali i financijske donacije pa je tako, zajedno s korporativnom od Zubak Grupe, Kući Sv. Franje skupljeno i uručeno ukupno 5.000 eura.

Kuća sv. Franje prvi je objekt koji je Caritas zagrebačke nadbiskupije namijenio za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Kuća je započela s radom 1972. godine i do današnjeg dana zbrinula 470 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Trenutno se u Kući nalazi 30 djece u dobi od 5 do 18 godina. Većina djece je osnovnoškolske dobi. O djeci se 24 sata, 365 dana u godini, brinu odgojitelji, stručni tim i tehničko osoblje.