povuci

Zubak Grupa donirala 125 tisuća kuna vrijednu opremu za sisačke strukovne škole

U sklopu programa društveno odgovornog poslovanja, Zubak Grupa je 16. travnja 2021. uručila originalne rezervne dijelove za vozila u dvije strukovne škole s područja Sisačko – moslavačke županije ukupne vrijednosti 125 tisuća kuna. Oprema će pomoći u obrazovanju učenika Industrijsko-obrtničke i Strukovne škole u Sisku za zanimanja automehaničar, autolimar, autoelektričar, automehatroničar, autolakirer i sl

“Iznimno sam ponosan što u ime Zubak Grupe mogu uručiti donaciju namijenjenu obrazovanju i usavršavanju učenicima. Siguran sam da će ova donacija pomoći mladim osobama i doprinijeti stvaranju vrhunskih stručnjaka u održavanju vozila i automobilskoj industriji općenito.“ – izjavio je Denis Perković, voditelj postprodaje AutoZubaka u Sisku.

„Strukovna škola Sisak zahvaljuje Zubak Grupi na ovoj velikodušnoj donaciji. Raduje nas što ćemo i u ovim za Sisak izazovnim vremenima, učenicima omogućiti kvalitetnu edukaciju, a originalni rezervni dijelovi za vozila puno će pomoći u tome. Donacija će dobro doći i u opremanju nove škole koja je nedavno otvorena i u fazi je završnog opremanja sa stručnim alatima i uređajima.“ – izjavio je Ivica Beloglavec, dipl. ing. i ravnatelj Strukovne škole.

U ime Industrijsko-obrtničke škole u Sisku, donaciju su preuzeli tajnica škole gđa Mirjana Bistrički i stručni profesor Rajko Delić. Iako službeno odsutan, ravnatelj Ivan Vrbik zahvalio se prigodnom zahvalnicom.

Zubak Grupa kao društveno odgovorno poduzeće svjesno je odgovornosti prema zajednici u kojoj djeluje te svake godine nastojimo podržati niz Udruga, projekata i programa s ciljem poboljšanja života ljudi u zajednici, pogotovo u ovim vremenima kad je lokalnoj zajednici potrebnija najveća podrška.