povuci

Zubak Grupa donirala 50.000 kuna udruzi Ljubav na djelu

Prvim danom prosinca nova Uprava Zubak Grupe odlučila je iskazati podršku udruzi Ljubav na djelu novčanim iznosom od 50.000 kuna.

Udruga je to koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb. Glavni cilj djelovanja udruge je pomoć i potpora djeci oboljeloj od malignih bolesti te njihovim roditeljima.

Ovim novčanim iznosom omogućit će se provođenje aktivnosti u 2021. u proširenom opsegu, i to za pružanje psihološke podrške i besplatnog smještaja obiteljima koje dolaze na liječenje u Zagreb.

Kao društveno odgovorno poduzeće, Zubak Grupa već 5 godina kroz stipendijski program Igraj Srcem stipendira studente s invaliditetom s ukupno dosada dodijeljenih stipendija u iznosu od milijun kuna. Za vrijeme pandemije COVID-19, bolnicama, klinikama i zdravstvenim ustanovama ustupili su na korištenje tijekom travnja i svibnja vozila iz službenog voznog parka. U tom periodu obavljeno je, između ostaloga, čak 27 eksplantacija i 31 transplantacija.

Zubak Grupa se zahvaljuje udruzi Ljubav na djelu na nesebičnoj i plemenitoj podršci, vremenu i trudu kako bi boravak u bolnici olakšali maloj djeci koju je na samom početku života usporila bolest.