povuci

Zubak Grupa drugi najbolji hrvatski poslodavac za 2023. godinu

Tvrtka Zubak Grupa proglašena je najboljim poslodavcem u Hrvatskoj za 2023. godinu u kategoriji Trgovina, te drugim najboljim poslodavcem u kategoriji Velike tvrtke (više od 250 zaposlenika).

Na svečanosti održanoj u Hotelu Zonar u Zagrebu, MojPosao, vodeći portal za oglašavanje radnih mjesta u Hrvatskoj, proglasio je Najbolje poslodavce u Hrvatskoj, temeljem rezultata Pulser – Istraživanja zadovoljstva zaposlenika. Više od 7 tisuća zaposlenika reklo je svoje.

Zubak Grupa je u najprestižnijoj kategoriji, onoj Velikih tvrtki, ostvarila drugo mjesto odmah iza tvrtke Infinum. Treće mjesto pripalo je tvrtki Rimac Technology.

Iznimno smo ponosni na ovo priznanje koje nam dokazuje da aktivnosti koje provodimo i smjer koji smo zacrtali daju adekvatne rezultate. Kombinacija je to financijske i nefinancijske motivacije, investicija u školovanja te razvoj karijera, ali i zanimljivih projekata koje kontinuiramo pokrećemo. Ne radimo to zbog ovakvih priznanja, ali svakako je lijepo kada taj trud prepoznaju upravo oni zbog kojih sve to radimo.“ – izjavio je Ivan Zubak, predsjednik Uprave Zubak Grupe.

Zubak Grupa je od 2019. konstantno u samom vrhu TOP 5 najboljih poslodavaca, te je prethodno u dva navrata osvojila treće mjesto, dva puta četvrto, a ovogodišnje drugo mjesto najbolji je rezultat tvrtke otkada se provodi istraživanje.