povuci

Zubak Grupa među tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj!

Tvrtka Zubak Grupa proglašena je jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj u 2019. godini u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika). Laskava je to titula koju svake godine, već trinaest godina zaredom, dodjeljuje portal MojPosao.hr.

„Iznimno smo sretni zbog ovog priznanja, a ponajviše zbog toga što ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. Trudimo se biti najbolji mogući partner našim zaposlenicima i ovim putem se zahvaljujemo svim našim zaposlenicima, njih čak 600, koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje. Posebno smo ponosni što više od trećine naših zaposlenika, točnije njih 201, rade kod nas već dulje od 10 godina, a njih čak 50 dulje od 20 godina, što je podatak kojim se rijetko koja tvrtka može pohvaliti. Čestitamo također ostalim dobitnicima u našoj kategoriji, tvrtkama dm-drogerie markt i Rimac Automobili, na zasluženim priznanjima.“ – izjavio je Ivan Zubak, član Uprave Zubak Grupe zadužen između ostaloga i za ljudske potencijale.

Zubak Grupa bavi se djelatnostima prodaje i održavanja vozila marki Volkswagen koncerna, prodaje i održavanja rabljenih vozila, pa sve do pomoći na cesti, najma i osiguranja vozila, treninga sigurne vožnje te stanice za tehnički pregled vozila. Svojim zaposlenicima omogućuje profesionalni razvoj, napredovanje u karijeri te ugodnu radnu atmosferu. Od prvih dana postojanja do danas, nesebično je ulagala u edukaciju vjerujući da je učenje presudno za uspjeh. Nositelj je vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima te simbolizira nasljeđe koje njezino ime unazad više od 40 godina prenosi na postojeće brendove unutar grupe, ali i na nove koji će u budućnost biti pokrenuti. Ponosi se brojnim priznanjima za kvalitetu usluge i najveću razinu korisničkog iskustva, za najbolji omjer cijene i kvalitete, a posebno se ponosi priznanjima za zadovoljstvo svojih zaposlenika.