povuci

Zubak Grupa na B2Runu 2023

Zubak Grupa je i ove godine nastupila na B2Run korporativnoj utrci dugoj 5 km održane 14. rujna 2023. u Zagrebu na kojoj je ove godine nastupilo gotovo 6.000 trkača. Bez obzira što su vremenski uvjeti bili daleko od idealnih, svi su naši trkači do cilja sretno stigli u jednom komadu.

Naš trkački tim Brzi i žestoki ove je godine zauzeo 63. mjesto u ukupnom ekipnom poretku, te 40. mjesto u kategoriji Velikih tvrtki (251+ zaposlenih). Obzirom da smo prošle godine bili 125., ovogodišnji rezultat predstavlja ogroman skok i dokaz da je forma Trkačkog tima Brzi i žestoki u strmom usponu.

U pojedinačnom je pak nastupu briljirala naša Digital media specialistica Marija Keček s vremenom 27:29min i brzinom 5:30min/km, a od kolega je najbrži bio naš Area sales manager za ORYX Asistenciju Boris Pavlić s vremenom 23:47min i brzinom 4.46 min/km.

Svaka čast svim kolegama koji su se odlučili otrčati ovu utrku te svim kolegama navijačima koji su ih odlučili podržati uz stazu. Ponosni smo na ostvarene rezultate, kolegijalnost i timski duh.