povuci

Zubak Grupa na godišnjem druženju nagradila djelatnike!

U svjetlu odličnih poslovnih rezultata u 2023. godini, na godišnjem druženju kojem je početkom travnja prisustvovalo više od pet stotina djelatnika nagrađeni su najuspješniji i najlojalniji djelatnici Zubak Grupe.

Za svoju lojalnost vrijednim je poklonima nagrađeno 60 djelatnika koji su u proteklih godinu dana navršili 10, 15, 20, 25, 30, 35 pa čak i 40 godina rada u tvrtki. Time se brojka jubilaraca koji su u tvrtki dulje od 10 godina popela na njih više od 200, onih dulje od 20 godina na više od 60, a onih preko 30 godina nešto više od 15.

Osim toga, Zlatnim značkama, koje su najveća čast i nagrada za rezultate, lojalnost i kolegijalnost u Zubak Grupi, nagrađeno je šestero kolega koje su je svojim znanjem, izvrsnošću, rezultatima i promicanjem korporativnih vrijednosti i zaslužili.

Dobitnici Zlatne značke za 2023. godinu:

  • Kristina Čičak Kozarec asistentica je u odjelu servisne mreže ORYX Asistencije, a u tvrtki je gotovo 12 godina.
  • Gordan Graonić voditelj je prodaje Volkswagen vozila u AutoZubak Sesvetskom Kraljevcu koji je svoju karijeru u Zubak Grupi započeo prije 25 godina.
  • Ankica Krmpotić voditeljica je administrativnih poslova u ORYX Stanici za tehnički pregled, a u tvrtku je došla prije 35 godina kao 19-godišnjakinja.
  • Darko Majcen specijalist je za boje i tehnički trener u postprodaji AutoZubak Velike Gorice, a u tvrtki je 25 godina.
  • Jasmina Malović konobarica je u AutoZubak Sesvetama koja je u tvrtku došla prije gotovo 25 godina.
  • Mato Petrić voditelj je voznog parka i praonice iz AutoZubak Velike Gorice, a u tvrtki je skoro 29 godina.