povuci

Zubak Grupa u top 5 hrvatskih poslodavaca u 2021!

Na svečanoj dodjeli nagrada „Najbolji poslodavac“, web portal MojPosao dodijelio je nagrade poslodavcima koji su ostvarili najviše ocjene u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika.

Zubak Grupa se tako još jednom našla u TOP 5 najboljih hrvatskih poslodavaca u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika). U žestokoj konkurenciji zadržali smo visoko četvrto mjesto koje nam je pripalo i 2020. godine, a svi parametri mjerenja pokazuju da nam zadovoljstvo djelatnika uzastopno raste već treću godinu zaredom.

– Iznimno smo ponosni na ovaj rezultat. Ocjenu zadovoljstva daju nam naši vlastiti zaposlenici, od kojih mnogi za nas rade i više od 25 godina, stoga su čast i privilegija utoliko veći. Manje je važno jesmo li prvi, četvrti ili deseti, a puno važnije da zadovoljstvo i angažiranost svih zaposlenika raste iz godine u godinu. Svake godine planiramo nove i unapređujemo postojeće aktivnosti. Zahvaljujemo svim djelatnicima čija nam energija i elan čine svaki dan u Zubak Grupi boljim mjestom za rad, napredovanje i cjeloživotno obrazovanje. Njihova sreća i ispunjenost kvalitetnim radom naša je najveća promocija. – izjavio je Ivan Zubak, predsjednik Uprave Zubak Grupe.

Podsjećamo, Zubak Grupa je 2019. bila treći najbolji TOP poslodavac u Hrvatskoj u kategoriji velikih tvrtki, a u 2020. smo bili odlični četvrti. Kao TOP poslodavac zapošljavamo visokokvalitetan kadar u 8 zemalja Europe, a lojalnost, uspjehe i profit nagrađujmo i dijelimo sa svim zaposlenicima. Osim što smo ove godine napravili velik iskorak u internoj komunikaciji uspostavivši Jenz, mobilnu web aplikaciju za neposrednu internu komunikaciju svih 600+ djelatnika, darujemo djelatnike i djecu djelatnika, pomažemo u poslijepotresnoj obnovi domova naših zaposlenika, a uvođenjem djelatnika mjeseca, internih edukacija i bonus sustava kontinuirano radimo na nagrađivanju izvrsnosti i unapređivanju znanja i sposobnosti djelatnika.