povuci

Zubak Grupa u velikoj akciji čišćenja za Dan planete Zemlje

Zubak Grupa je ove subote sudjelovala u velikoj akciji čišćenja u sklopu Rezolucije Zemlja u Sesvetskom Kraljevcu, gdje smo na najbolji mogući način proslavili 22. travnja, Dan planete Zemlje.

Od samog jutra se čistilo, a sve s ciljem da se učini nešto značajno za našu zemlju, planet i okoliš u cijelosti.

Čistili smo kanal i stazu uz kanal na Strojarskoj cesti u Sesvetskom Kraljevcu, nepuni kilometar zračne udaljenosti od popularne IKEA-e. Članovi Uprave, Predsjednik Nadzornog odbora, te mnogi drugi naši kolege zajedno s obitelji odlično su se zabavili i pritom učinili veliku stvar za okoliš, a obzirom da se u neposrednoj blizini na kanalu nedavno nastanio jedan par labudova, čišćenjem smo direktno unaprijedili i njihovo stanište. Akciji su osim Zubak Grupe prisustvovali predstavnici Večernjeg lista, Udruga Zelene i plave Sesvete, Čisteći medvjedići i mnogi drugi volonteri, a izjavu za medije dala je članica Uprave Zubak Grupe Žaklina Trbović:

– Ja sam ovdje provela prvih 20 godina života. Drago mi je da na ovaj način možemo nešto vratiti prirodi. Tu su tri generacije obitelji Zubak. Jako sam ponosna na ovu akciju i drago mi je da smo se mi, kao tvrtka, uključili u ovo. – Žaklina Trbović, članica Uprave Zubak Grupe

U nacionalnoj kampanji „Rezolucija Zemlja” Večernjeg lista proteklog je vikenda na više od 30 lokacija organizirana najveća organizirana ekološka akcija u Hrvatskoj, kojoj je pokrovitelj i Zubak Grupa.