povuci

Zubak Grupa uručila vozila UNICEF-u za podršku djeci u potresom zahvaćenim područjima

Tri vozila Škoda Rapid Spaceback uručila je Zubak Grupa UNICEF-u za njihove mobilne timove koji pružaju psihosocijalnu podršku djeci i obiteljima na području Sisačko-moslavačke županije. U kriznim situacijama, kao što je potres, važno je djeci i mladima i njihovim obiteljima pružiti psihosocijalnu podršku kako bi se umanjio šok, strah i uznemirenost koji se javljaju nakon traumatske situacije. Vratiti osjećaj psihološke sigurnosti iznimno je važno za dugoročnu dobrobit djece. U narednih 6 mjeseci, uručena vozila Zubak Grupe omogućit će mobilnim timovima da brže i lakše stignu do obitelji koje žive u udaljenim područjima Sisačko-moslavačke županije.

Povodom primopredaje vozila, članica Uprave za marketing i korporativne komunikacije Žaklina Trbović, izjavila je:
– Zubak Grupa kao društveno odgovorno poduzeće svjesno je odgovornosti prema zajednici u kojoj djeluje te svake godine nastojimo podržati niz udruga, projekata i programa što se pokazalo izuzetno važnim u ovim vremenima, kako za naše djelatnike tako i za lokalnu zajednicu.

Predstavnica UNICEF-a u Hrvatskoj, Regina Castillo, zahvalila je Zubak Grupi za donaciju koja je nastavak višegodišnje suradnje i potpore UNICEF-ovim aktivnostima. „Čestitam Zubak Grupi na spremnosti da podrže djecu i njihove obitelji pogođene potresima. Vozila koja je dostavila Zubak Grupa olakšat će mobilnim timovima putovanja u Sisačko-moslavačkoj županiji gdje pružaju prijeko potrebnu psihološku pomoć. U kriznim vremenima partnerstva su iznimno važna, što i donacija Zubak Grupe potvrđuje“, rekla je gđa Castillo.