povuci

Otvara se Veladrion Resort – skriveni dragulj sjevernog Jadrana

Čak 7 milijuna eura vrijedna je investicija u cjelovito preuređenje Veladrion Resorta, kojeg 27. travnja 2023. otvara Zubak Grupa. Drugi je to luksuzni hotel s pet zvjezdica Zubak Grupe na jadranskoj obali i to točno 4 godine nakon što je otvoren Hotel Ikador koji i danas slovi za najluksuzniji hotel u Hrvatskoj.

Veladrion Resort pravi je skriveni dragulj sjevernog Jadrana smješten između Velebitskog kanala i kvarnerskih otoka i to na izvoru rijeke Gacke gdje se rijeka ulijeva u Jadransko more.
Ovaj adults-only resort godinama je bio zatvorenog tipa, a sada se otvara javnosti s 5 soba i 13 suiteva u sveukupno tri vile te jednoj posebnoj kući na drvetu, koji pružaju ukupni kapacitet za 41 osobu. Svaka se vila može pohvaliti sobama s prostranim dnevnim boravkom koji neprimjetno prelazi na privatne balkone ili terase, nudeći prekrasan pogled na kristalno čisto Jadransko more ili na prekrasnu rječicu Malu Gacku.

Veladrion Resort savršeno je utočište kada tražite bijeg od užurbanog načina života, jer gostima su na raspolaganju i Wellness i Spa rituali inspirirani raskošnom prirodom i obogaćeni autohtonim mediteranskim biljem. Gosti mogu uživati i u blagodatima unutarnjeg i vanjskog bazena ili pak na plaži u neposrednoj blizini resorta. Osobe željne avanture čeka mnoštvo vanjskih aktivnosti, od teniskog i košarkaškog terena, vanjske i unutarnje teretane, hikinga i vožnje biciklom parkom prirode Sjeverni Velebit, sve do raftinga i vožnje kajakom. Najviša točka Veladriona privatni je vidikovac s kojeg puca neopisivi pogled na kvarnerski arhipelag. Posebnost Veladriona jest i ponuda plovila. Marina Žrnovnica smještena je u dubokom zaljevu i od pamtivijeka je bila sigurno mjesto za brodove, a sada se diči flotom privatnih brodova, od kojih je jedan autentičan drveni brod dužine 24 metra, a s kojima možete istražiti prekrasne krajolike i obližnje otoke.

Restoran Almaris nudi menu temeljen na sezonskim organskim namirnicama i lokalnoj tradiciji s planine i mora, te je jedinstveno mjesto gdje se tradicionalna riblja i mesna jela prezentiraju na moderan i svjež način.

Za vrhunski Veladrion Resort experience bit će zaduženo više od 30 djelatnika, a za neka su u tijeku natječaji za posao koji se mogu u svakom trenutku pogledati na našoj web stranici.