povuci

AFTER WORK

Aerobik je moj lijek već 25 godina, a volim kad pomognem i drugima!

Naša djelatnica Gabrijela Ivanković aerobikom se bavi čitav život, još od osamnaeste godine. Njenu pozitivnu energiju osjećaju svi koji su u njenoj blizini, a aerobik joj je lijek, ljubav, zabava i – drugi posao.

Koordinatorica upravljanja imovinom u AutoZubak Osijeku, gdje radi već 13 godina, nakon posla se pretvara u instruktoricu aerobika!

Kako izgleda jedan tvoj tipični dan?

– S posla trčim kući skuhati ručak za sebe i kćer i onda jurim dalje – u dvoranu gdje vodim sate aerobika i pilatesa. Tako izgleda moj svaki dan i ne bih to ni za što mijenjala. Uživam u svemu što radim. Između dva posla ne stignem odrađivati treninge za sebe, no zapravo, nema ni potrebe. Na satima step aerobika prvi dio sata je koreografija i onda sve odradim s polaznicima. Nema stajanja… I tako iz dana u dan!

A kako je sve krenulo, upitali smo Gabrijelu. 

Nikad nisam sanjala da će mi aerobik postati tako velik dio života. Na studiju sam tražila neku vrstu rekreacije, no ubrzo su treneri uvidjeli potencijal, pa su me gurnuli u profesionalnom smjeru.

Kad sam shvatila da mi zaista dobro ide i da uživam u tome, krenula sam na brojne edukacije i konvencije i malo po malo – došla do diplome Instruktorice grupnog fitnessa uz glazbu, joge i pilatesa. Već 25 godina vodim svoje grupe fitnessa, joge i pilatesa.

Ova magistra ekonomije majka je 17- godišnje kćeri koja također ide njezinim stopama. Često dolazi k mami na satove, a glazba joj nije strana jer je završila osnovnu glazbenu školu.

Kako uspijevaš spojiti posao i hobi?

U AutoZubaku radim već 13 godina i jako sam zadovoljna. Nisam nikad planirala otići iz firme i baviti se samo aerobikom, iako su me mnogi vidjeli u tome. Tko zna, možda jednom kći i ja otvorimo obiteljski posao. Još samo da položi edukaciju i moći će i sama voditi satove! 😊

Koliko ljudi vježba s tobom? 

Pod mojim okom vježba šezdesetak polaznika u tri grupe, mahom žena. No redovito mi na sate dolazi i jedan super mladić. Na pilates je krenuo zbog zdravstvenih problema. Boljela su ga leđa i vrat od posla, a iako ga više ništa ne boli, i dalje dolazi, već pune dvije godine. Znamo se još iz škole i vjerovao je da mu ja mogu pomoći. Tako je i bilo, najdraže mi je kad nekom mogu pomoći sa svojim zdravim načinom života!