povuci

AFTER WORK

Boks, trbušni ples, poezija i Volkswagen vozila!

Marijana Šego na poslu je cijenjena i vrijedna djelatnica, koja već više od 19 godina radi u Zubak Grupi. Trenutno radi u administraciji i naplati postprodaje i prodaje u AutoZubak poslovnici u Sesvetskom Kraljevcu. No, nakon završetka radnog vremena pretvara se u svestranu ženu ratnicu punu energije!

Širok je spektar interesa naše Marijane. Piše poeziju i kratke priče, trenira boks i borilačke sportove, te pleše mnoge egzotične plesove. Raspon hobija uistinu je impresivan – od najnježnijih plesova do najgrubljih borilačkih sportova.
Prvo sam počela trenirati boks. Kad sam nakon nekoliko godina shvatila da nisam dovoljno dobra, odlučila sam za trenera uzeti MMA borca koji bi sa mnom radio. No, on se uskoro preselio u Las Vegas i ja sam se pogubila, nakon toga mi nijedan sport više nije bio dovoljno intenzivan.

Prije par godina otkrila je tribal stil trbušnog plesa koji ju je očarao, a s vremenom se zainteresirala i za polinezijske plesove koji svoje porijeklo vuku s Havaja, te autohtone indijske plesove. Nedavno ste ju s plesnom skupinom mogli vidjeti i na zagrebačkom uličnom festivalu Cest ‘Is D Best!

Marijana također pleše i srednjovjekovne plesove koji su joj pomogli pri pravilnom držanju i u kojem su ju oduševile romantične i ženstvene krinoline.
Često sam sa svojim curama putovala na plesna natjecanja po Europi, primjerice u Italiju, Njemačku  i Mađarsku. S tih putovanja nosim divne uspomene, dugotrajna poznanstva i dragocjeno iskustvo!

Osim plesa i borilačkih vještina, Marijana voli pisati i čitati poeziju, a njene kratke priče doživjele su i službeno izdanje.
Kao mala htjela sam biti profesorica hrvatskoga jezika, no od te zamisli odgovorio me otac tvrdeći da se od toga ne može živjeti. Stoga sam svoju prvu ljubav danas pretvorila u lijep hobi. Tri moje pjesme izašle su u zajedničkoj pjesničkoj zbirci „Antologija jutra poezije 2010.-2020.“ kultne pjesničke tribine Antologija Jutra koja postoji u Zagrebu od 1964. godine. Tako se moje ime našlo uz mnoga poznata imena kao što su Parun, Majer, Kaštelan, Paljetak, Kišević, Begovi… Neopisiva je ovo čast i priznanje!

Našoj dragoj Marijani želimo puno uspjeha, zabave i zadovoljstva u svim poslovnim i privatnim životnim pothvatima, kojih će i u budućnosti, vjerujemo, biti puno!

Kolege o Marijani

Godinama poštena i vjerna Zubak Grupi – samo tako nastavi, draga naša Marijana! – Damir Rajković

Kad sam došao raditi u AutoZubak, bila mi je mentor, uvijek me fasciniralo da je mogla saznati od kupca i koju boju gaća nosi! – Eduard Jurak

Marijana je jako osebujna i ima totalno drugačiji pogled na život, na probleme i teškoće, a iz svega i svih izvlači samo ono najbolje! U prodaji je cijeli život i u stanju je prodati led pingvinu. Njen divan karakter je na poslu neprocjenjiv, a njen osebujan život potpuno izlazi na vidjelo van posla i baš zato je volimo i poštujemo. Kako je svestrana i snalažljiva, svjedoči i situacija otprije nekoliko godina kad nam se u poslovnici pokvario vodokotlić, a majstora nigdje na vidiku. Dok je majstor konačno došao na lokaciju, Marijana je vodokotlić već popravila, a majstor je gunđao da mu kolegica „krade kruh“! Toliko smo se smijali tada! – Ines Šarić