povuci

ISPUNJENA ŽELJA

Osjećaj je predobar, ID.4 je za vikend bez šale prošao 700km!

Ankica Krmpotić radi na ORYX Stanici za tehnički pregled, a 1. veljače 2021. proslavila je 32. godišnjicu rada u Zubak Grupi. Zubak Grupa ju je, između ostaloga, nagradila i vikend vožnjom u novom VW ID.4. Ankica trenutačno radi kao voditeljica administrativnih poslova u Velikoj Gorici, majka je dvojice sinova.

Kakav je osjećaj nakon provedenog sunčanog vikenda, upitali smo ju čim je u ponedjeljak došla na posao.
Nikad nisam vozila električni auto. Osjećaj je predobar, iako mi je u početku bilo kao da sam prvi put sjela za volan – oduševljena je bila Ankica.

Kao nadzornik u stanici radi i njezin stariji sin koji je također oduševljen autom.
Naravno da je i sin probao voziti. Bili smo atrakcija gdje god da smo se pojavili, a obojici sinova, kao i meni, auto će nedostajati. Oduševljeni smo automatikom, iako je meni malo trebalo da se naviknem. Stalno mi je ruka letjela prema mjenjaču – smije se Ankica koja je napravila impresivnu kilometražu.

Sa sinovima se odvezla od Zagreba do Zadra pa do Karlobaga, a navratili su i do Like.
Prešli smo tijekom ovog vikenda oko 700 kilometara, no nemam neki osjećaj umora. Jednako mi je bilo udobno na vozačkom kao i na stražnjem sjedalu. Iznenadila sam se kako je i iza komforno, kao da sjediš u fotelji. Kao vozač odmah sam primijetila da je auto vrlo pregledan, bez obzira na veličinu. Ma jednostavno je savršen. Kad smo se vraćali kući, zaključili smo da nam se baš i ne vraća natrag u u našu “kanticu”. A imamo novog Pola – kaže Ankica.

Nisam tempomat dosad upotrebljavala. Odlično mi je kako sam održava razmak, usporava i ubrzava. Baš se odmoriš dok voziš.

Sviđa joj se i žuta boja, kao i pažnja koju auto privlači gdje god se pojavi. Probala ga je Ankica i malo stisnuti jer ipak je trebalo u ponedjeljak stići na posao.
Odlično ide, ima super start. Jedino se treba naviknuti na činjenicu da je iznimno tih – zaključila je te dodala da joj se sviđa i ekonomičnost vožnje.

Iako u Hrvatskoj postoji problem s punionicama, napominje da bi ovaj automobil kupila bez obzira na to.
Kad smo vozili nizbrdo prema Karlobagu, nismo ništa potrošili jer ima opciju da sam nadopunjuje bateriju. Inače može prijeći oko 400 km pa je i to OK jer na autocesti ima dovoljno punionica – zaključuje Ankica, a mi joj zahvaljujemo na dugim godinama vjernim Zubak Grupi i želimo još barem toliko poslovnog i privatnog zadovoljstva!