povuci

ORYX Rent a car najbolji šestu godinu zaredom!

ORYX Rent a car je i ove godine pomeo konkurenciju te šestu godinu zaredom osvojio Customer Favorite Award za 2020. godinu. U godini prožetoj izazovima pandemije covid-19, ova nam nagrada sjaji posebnim sjajem jer je izravno povezana s radom i posvećenošću svih djelatnika ORYX Rent a cara koji klijentima daju najveću razinu sigurnosti, kvalitete i bezbrižnog najma.

Direktor ORYX Rent a cara, Igor Rupar, na ljetnu sezonu 2021. gleda s optimizmom:

– Sezona pred nama ulijeva optimizam. Brojke će definitivno biti bolje nego lani, ali sigurno neće biti tako dobre kao 2019., koja je inače bila jedna od najboljih godina na našem rent a car tržištu. Puno ljudi koji praktički godinu dana nisu nigdje putovali, ove godine će se sigurno odlučiti na putovanje i nužni odmor od svega. A nakon dodatnog smirivanja širenja virusa, kao i procijepljenosti velikog dijela populacije, Hrvatska će uzeti dio turističkog kolača kao i uvijek do sada. Sigurno je da slijedi jedna potpuno nova, izazovna sezona koju ne možemo usporediti s bilo kojom u prošlosti, no vjerujemo da ćemo na kraju izvući najbolji mogući rezultat u ovom trenutku.

Nagradu svake godine dodjeljuje Rentalcars.com, najveći svjetski online rent a car sustav koji godišnje ugovori više od 8 milijuna najmova vozila preko svojih 900 partnera na više od 60 tisuća lokacija diljem svijeta, a Customer Favorite Award nagradu za 2020. osvojila je poslovnica ORYX Rent a cara na zagrebačkoj zračnoj luci. Uz Qudal, BestBuy, Customers’ friend i Superbrands, ova nova nagrada dokazuje kvalitetu priznatu od strane korisnika usluge. Biti najnagrađivaniji uvijek je velika čast, ali i obveza da ostanemo posvećeni poslu i visokoj razini usluge koju klijenti od nas očekuju.

 

Čestitke svim kolegama iz poslovnica ORYX Rent a cara!