povuci

ORYX Rent a car osvojio prestižnu nagradu za najvišu kvalitetu usluge!

ORYX Rent a car posvećuje posebnu pozornost korisničkom iskustvu i zadovoljstvu. Stoga ne čudi da već 5 godina zaredom naše poslovnice dobivaju nagrade za najbolje korisničko iskustvo. Težeći sve većem standardu, Rentalcars.comnajveći svjetski online rent a car sustav koji godišnje ugovori više od 8 milijuna najmova vozila preko svojih 900 partnera na više od 60 tisuća lokacija diljem svijeta, i ove je godine kroz svoj program, Customer Favourite Awards, izrazio zahvalnost svojim partnerima koji konstantno pružaju najbolje iskustvo klijentima.

Tako je poslovnica ORYX Rent a car Zračna luka Zagreb ponovno osvojila ovo prestižno priznanje i za 2020. godinu, čime je od svih pružatelja usluga najma vozila na toj lokaciji upravo ORYX Rent a car proglašen onim s najvišom razinom kvalitete usluge.

ORYX Rent a caru, kao već poznatom nositelju brojnih nagrada za izvrsnu kvalitetu usluge i prepoznatljivost, ovo je već peta nagrada u nizu. Uz Qudal, BestBuy, Customers’ friend i Superbrands, nova Customer Favourite nagrada dokazuje kvalitetu priznatu od strane korisnika usluge. Čestitke svim kolegama iz poslovnica koji se svakodnevno trude krajnjem korisniku isporučiti vrhunsku i sigurnu rent-a-car uslugu!