povuci

ORYX Rent a caru dvije nagrade od prestižnog Booking.com

ORYX Rent a car, koji je već godinama najbolji po kvaliteti hrvatski rent a car, dodao je još jednu nagradu u svoj ionako već veliki fond.

Booking.com, jedan od najvećih svjetskih web portala za pretraživanje i najam smještaja, vozila i doživljaja, nagradio je dvije naše poslovnice s najvišim ocjenama od svih ispitanih rent a car tvrtki u Hrvatskoj.

Tako je, prema ocjenama korisnika, ORYX Rent a car poslovnica na Dubrovnik aerodromu dobila visokih 9.1 od ukupno 10 bodova u ispitivanju. Poslovnica na Zagreb aerodromu također je dobila izvrsnih 8.6 od ukupno 10 bodova.

U ovim izazovnim vremenima kad se brzina, socijalna distanca i online usluge najviše cijene, a aerodromski promet se polako ali sigurno vraća u normalu, iznimno nam je drago što su nagrade osvojile baš naše aerodromske poslovnice.

Ova nagrada sjaji posebnim sjajem jer Booking.com ima stroge i detaljne uvjete za nagrađivanje partnera, a to kao najveća svjetska tvrtka za online usluge najma smještaja i vozila, imaju preko 60.000 lokacija diljem svijeta u 160 zemalja i koriste informacije za ocjene na temelju 3 500 000 korisnika.

ORYX Rent a car već godinama redovno osvaja nagrade za izvrsnost u poslovanju, kvalitetno i brzo korisničko iskustvo te beskompromisnost u higijeni vozila i kvaliteti voznog parka. Tako smo višegodišnji dobitnici Qudal, Rentalcars.com, Superbrands, BestBuy i ICERTIAS Customers’ Friend priznanja, a od samih početaka smo dio Safe Stay in Croatia mreže sigurnih najmova i doživljaja u Hrvatskoj.