povuci

ISPUNJENA ŽELJA

Vikend vožnja u Golfu GTI

Što da vam kažem, svi frendovi su ljubomorni, a cure impresionirane! Auto je sjajan, a najviše su me očarali zvuk vozila i digitalni kokpit – izgovara u dahu Borna Paulik, dobitnik vikend vožnje u Golfu GTI.

I to ne bez razloga: nagrađen je za izvrsnost jer je u samo četiri godine, koliko radi u Zubak Grupi, oborio rekord i ostvario čak 10.000 intervencija na svom radnom mjestu dispečera u Call centru ORYX Asistencije.

Kako nam je Borna pojasnio, njegovu poslu prethodi nezgoda na cesti koja se dogodi nekom od klijenata ORYX Asistencije. Potom na scenu stupa on – organizira hitni popravak, vučnu službu i prijevoz klijenta do kuće ili servisa, osigurava zamjensko vozilo ili rent a car, te po potrebi za klijenta i smještaj – što god je potrebno! I tako 0 do 24 sata, u tri smjene koje odrađuje skupa s kolegama u Mičevcu. A koliko je u tome i uspješan, svjedoči i vikend vožnja u Golfu GTI koju je od firme dobio na dar.

– Kokpit me oduševio jer sam se dosad susretao s dva analogna kruga na komandnoj ploči, a u Golfu je sve digitalizirano, pa ima i karta područja kojim se vozač kreće ili pak mogućnost brojanja krugova na stazi. Ma, još puno toga! Stvarno brutalno izgleda – ispričao nam je ovaj 30-godišnjak iz Sesveta, ističući samo jednu zamjerku, onu o većoj potrošnji goriva, što se kako kaže, može izbjeći blažom vožnjom. Budući da mu vremenske (ne)prilike nisu dopustile, primjerice, odlazak na more, ovaj vrijedni poklon Zubak Grupe iskoristio je vozeći se zagrebačkim ulicama gdje, doznajemo, nije prošao nezamijećen.

– Mislim da je Golf GTI auto koji treba otvorenu cestu, ali isto tako, uz dozu opreza, super je i za gradsku vožnju. Osim toga, to je odličan auto za šminkanje. A što da vam kažem, svi frendovi su ljubomorni, a cure impresionirane! – dodaje uz smijeh Borna Paulik.

Odabir sportskog auta baš za njega, naime, nije bila puka slučajnost. Borna je i sam sportaš, trenira više od 20 godina, i u tome je iznimno uspješan, osmerostruki je prvak Hrvatske u taekwondou, osvajač više od 80 medalja u tom sportu, te je nositelj crnog pojasa četvrti dan.

Pitali smo Bornu u čemu je tajna njegova profesionalnog uspjeha.

– Iskreno, u početku sam bio izgubljen i nisam se najbolje slagao sa šefovima. Ali nakon što smo se međusobno dobro upoznali, počeli smo se slagati sve bolje i bolje, pa tako danas ne bih obarao rekorde u intervencijama da nemam tako dobru ekipu oko sebe! – otkriva Borna, dodajući kako su za uspješnost u njegovu poslu važne još dvije stavke: filtriranje važnosti informacija koje vam pruža stranka i dobra organizacija, koja podrazumijeva brzinu upisa podataka i predodžbu o tzv. sljedećem koraku.

– Kao sportaš volim sportske aute i zato je Golf GTI stvarno bila prava nagrada za mene – zaključio je Borna Paulik, zaključujući da mu je ispunjena želja bila stopostotni pogodak! I mi se slažemo; za ovako dobre djelatnike, svaka nagrada je premala. Bravo, Borna i hvala ti što si dio Zubak Grupe!