povuci

A1 Makedonija novi partner ORYX Assistance!

A1 Makedonija novi je makedonski partner ORYX Assistance. Klijenti i korisnici A1 Makedonija odsada na raspolaganju imaju proizvod Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti).

Kao dio ovog novog partnerstva, ORYX Assistance i A1 Makedonija od 24.8.2023. uvode proizvod ORYX Assistance prilagođen potrebama njihovih klijenata – Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti).

Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti): Visokokvalitetna usluga pomoći na cesti namijenjena je pružanju brze i učinkovite podrške u slučaju kvara vozila, nesreće ili izvanrednih situacija na cesti. Ovaj proizvod nudi se klijentima A1 Makedonija u paketima: Makedonija, Regija i Europa. Svi proizvodi dolaze s aplikacijom Drive Angel (Putni Anđeo), koja spašava živote i omogućuje vrlo jednostavno korištenje svih usluga korisnicima.

S kvalitetnom servisnom mrežom i nagrađivanim kontakt centrom, ORYX Assistance kroz svoje proizvode i usluge pruža značajnu dodatnu vrijednost za sve klijente A1 Makedonija. Ugovaranje proizvoda Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti) moguće je za sve klijente A1 Makedonija koji ugovore bilo koju osnovnu uslugu A1 poput mobilne tarife, interneta, TV-a i sl.

Narudžbe i informacije mogu se dobiti na besplatnom broju telefona 0800 22 202 (za pozive unutar Makedonije) ili na fiksnom broju +389 23 204 032 (za pozive izvan Makedonije), od 0 do 24 sata, 365 dana u godini.

A1 Makedonija članica je A1 Telecom Austria Grupe, vodećeg pružatelja komunikacijskih i digitalnih rješenja u srednjoj i istočnoj Europi, koji posluje u sedam zemalja i pruža usluge za oko 24 milijuna korisnika. U Makedoniji zapošljava više od 1.100 djelatnika posvećenih pružanju najboljeg korisničkog iskustva za više od 1.200.000 korisnika.

 

Za više info o proizvodu, posjetite https://roadside.oryx-assistance.com/hr/