povuci

A1 Makedonija odsad ima i Pomoć u kući ORYX Asistencije

Vodeći makedonski telekomunikacijski operater A1 Makedonija povećao je portfolio proizvoda za svoje korisnike uvođenjem još jedne usluge ORYX Asistencije.

 

Korisnici A1 Makedonija u sklopu pretplatničkih paketa imaju uslugu Pomoći na cesti (Roadside) ORYX Asistencije, uz pomoć koje bezbrižno voze od 2023. godine. Od 30.4.2024., A1 je uveo dodatnu uslugu Pomoći u kući ORYX Asistencije. Svi korisnici na raspolaganje dobivaju i aplikaciju Putni Anđeo ORYX Asistencije. Ovim proširenjem suradnje, broj proizvoda i usluga ORYX Asistencije u A1 Makedoniji popeo se na tri.

 

S iznimnim zadovoljstvom smo proširili suradnju s A1 Makedonijom, koja je započela 2023. godine. Zahvalni smo partnerima što su prepoznali potrebe svojih korisnika za dodatnim benefitom, ali i visoku kvalitetu usluga koje im ORYX Asistencija već pruža. Sigurni smo da će novouvedeni proizvod Pomoći u kući biti podjednako uspješan i popularan, te da će korisnicima olakšati život, baš kao što im je usluga Pomoći na cesti već omogućila bezbrižnu vožnju.“ – istaknuo je Mate Petrović, direktor prodaje u ORYX Asistenciji.

 

Proizvodi koji su na raspolaganju korisnicima A1 Makedonija uključuju:

  • Pomoć na cesti ORYX Asistencije (https://roadside.oryx-assistance.com/hr/): Visokokvalitetna usluga pomoći na cesti namijenjena pružanju brze i učinkovite podrške u slučaju kvara vozila, nesreće ili izvanrednih situacija na cesti. Ovaj proizvod dostupan je klijentima A1 Makedonija u paketima Makedonija, Regija i Europa. Svi proizvodi za korisnike dolaze s aplikacijom Putni Anđeo (https://driveangel.oryx-assistance.com/hr/), koja spašava živote i omogućuje vrlo jednostavno korištenje svih usluga korisnicima.
  • Pomoć u kući ORYX Asistencije (https://home.oryx-assistance.com/hr/): Sveobuhvatni proizvod pomoći u kući koji pruža zaštitu i podršku vlasnicima nekretnina. Pomoć u kući ORYX Asistencije nudi cijeli set usluga koje korisnici imaju na raspolaganju u slučaju hitnih intervencija. Ovaj proizvod klijentima A1 Makedonija na raspolaganju je u paket Standard.

 

Usluge i proizvode ugovorite unutar A1 aplikacije ili posjetite www.a1.mk.

Više o proizvodima i uslugama ORYX Asistencije nađite na www.oryx-assistance.com.

_____________________________

A1 Makedonija članica je A1 Telecom Austria Grupe, vodećeg pružatelja komunikacijskih i digitalnih rješenja u srednjoj i istočnoj Europi, koji posluje u sedam zemalja i pruža usluge za oko 24 milijuna korisnika.

U Makedoniji A1 zapošljava više od 1.100 djelatnika posvećenih pružanju najboljeg korisničkog iskustva za više od 1.200.000 korisnika.

________________________

ORYX Asistencija vodeći je hrvatski i regionalni pružatelj usluga tehničke pomoći na cesti. Djeluje u 8 država, ima vlastiti nagrađivani kontakt centar i servisnu mrežu koji vodi brigu o više od 1,5 milijuna članstava te komunicira na 9 jezika.