povuci

Croatia osiguranje BiH proširuje suradnju s ORYX Assistance

Dugogodišnja uspješna suradnja s Croatia osiguranjem BiH rezultirala je novim proširenjem postojećih i uvođenjem dva nova proizvoda ORYX Assistance.

Od 15. prosinca, klijenti Croatia osiguranja Bosna i Hercegovina, osim Roadside Assistance i Home Assistance, na raspolaganju imaju dva nova proizvoda iz portfelja ORYX Assistance: Backup Car i MobiExpress.

• U sklopu Roadside Assistance kroz pakete BiH, Regija, Regija Premium i Evropa, klijentima Croatia osiguranja BiH nudimo usluge pomoći na cesti, prijevoza oštećenih vozila ili vozila u kvaru u Bosni i Hercegovini i Europi. Svim će osiguranicima osim standardnih usluga Pomoći na cesti na raspolaganju biti i aplikacija Putni Anđeo.

• Proizvod Home Assistance proširen je u pakete Moj Majstor, Moj Majstor Plus i Moj Majstor Premium.

• Proizvod Backup Car koji osiguranicima omogućuje korištenje zamjenskog vozila uz aktivaciju police obavezne auto odgovornosti.

• Paket MobiExpress nudi se u sklopu paketa Croatia MobiExpress Start, Plus i Premium.

Narudžbe proizvoda i ostale informacije mogu se dobiti 0-24h, 365 dana u godini na telefon 0800 800 28 (unutar Bosne i Hercegovine) i +387 33 901 082 (izvan Bosne i Hercegovine).

Od samog utemeljenja 1884. temeljna filozofija Croatia osiguranja zadržana je i danas, a to je biti fer osiguravatelj, kojem je pravična naknada štete i interes osiguranika na prvom mjestu. Kao samostalno gospodarsko društvo sa sjedištem u Bosni i Hercegovini posluje od 1992. godine, a u širokoj lepezi svojih proizvoda tržištu Bosne i Hercegovine nudi sve vrste životnih i neživotnih osiguranja.