povuci

Uniqa Makedonija novi partner ORYX Assistance

Uniqa AD Skopje novi je makedonski partner ORYX Assistance. Klijenti i korisnici Uniqa AD Skopje na raspolaganju imaju proizvod Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti).

Kao dio novog partnerstva, Uniqa AD Skopje od 19.1.2024. uvodi proizvod iz portfelja ORYX Assistance koji je posebno prilagođen potrebama njihovih klijenata – Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti).

  • Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti): Visokokvalitetna usluga pomoći na cesti namijenjena je pružanju brze i učinkovite podrške u slučaju kvara vozila, nesreće ili izvanrednih situacija na cesti. Ovaj proizvod nudi se klijentima Uniqa AD Skopje u paketima: Makedonija, Regija i Europa. Svi proizvodi dolaze s našom aplikacijom Drive Angel (Putni Anđeo), koja spašava živote i omogućuje vrlo jednostavno korištenje svih usluga korisnicima.

Razgranata i kvalitetna servisna mreža i nagrađivani lokalni kontakt centar omogućuju ORYX Assistance da u Makedoniji pruži dodatnu vrijednost za sve klijente Uniqa AD Skopje.

Ugovaranje proizvoda Roadside ORYX Assistance (Pomoć na cesti) moguće je za sve klijente Uniqa AD Skopje koji ugovore usluge, tarifne modele i proizvod ekoji sadrže asistencijske modele.
Narudžbe i informacije mogu se dobiti na besplatnom broju telefona 0800 11 916 (za pozive unutar Makedonije) ili na fiksnom broju +389 23 207 962 (za pozive izvan Makedonije), 0-24 sata, 365 dana u godini.

Uniqa AD Skopje dio je Uniqa Grupe, tvrtke s više od 21.000 zaposlenika i 15 milijuna klijenata u 18 zemalja. Osnovana je 2004. godine u Sjevernoj Makedoniji. Uniqa AD Skopje nudi sve oblike neživotnih osiguranja, i trenutno zapošljava više od 150 zaposlenika.