povuci

ORYX Asistencija slavi 10 godina postojanja

ORYX Asistencija, tržišni lider u Hrvatskoj u pružanju tehničke pomoći na cesti u Hrvatskoj i Europi ove godine slavi 10 godina od svog osnutka.

Osnovana je 2010. godine pod imenom AMC Asistencija kao dio Zubak Grupe, a već godinu dana kasnije prolazi kroz proces rebrandinga i mijenja ime u ORYX Asistenciju.

Započela je kao tehnička pomoć na cesti, a danas nudi 10-ak inovativnih usluga uspješno prilagođavajući svoje proizvode specifičnim potrebama različitih klijenata, sve s ciljem da postane prvo ime za svu vrstu asistencije te da postane prva kome će se klijenti obratiti za pomoć.

Tako danas osim pomoći na cesti, imaju i pomoć u kući, te pomoć na moru. Zatim, nude aplikaciju Putni Anđeo koja u slučaju prometne nezgode u automobilu alarmira hitne službe, pomoć na cesti za kamione i autobuse pod nazivom Kingsize Help, proizvod Autopass kao pomoć prilikom prolaska na tehničkom pregledu, uslugu zamjenskog vozila pod nazivom Drugi Auto, ali i MobiExpress, uslugu popravaka mobilnih telefona. Zadnji u nizu proizvoda je Medins koji pruža medicinske usluge.

Neprekidne inovacije zaslužne su za njihov status lidera koji gradi poslovne odnose s izvanrednim tvrtkama, pa tako surađuju s bankama, osiguravajućim i leasing društvima, kartičarskim i telekom kompanijama, ovlaštenim proizvođačima i distributerima automobila, policijom, te koncesionarima cesta i autocesta.

Trenutno su, osim u Hrvatskoj, prisutni u Italiji, Austriji, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Albaniji.

Za sva tržišta nude moderni, digitalizirani call centar dostupan 24 sata na čak 9 jezika, a koji je obavio više od 1.5 milijuna poziva, dok njihova mnogobrojna i visoko organizirana servisna mreža koordinira tisuće ugovornih partnera, mahom obrtnika i malih tvrtki koje su do sada izašle na više od 250.000 intervencija.

Budućnost ORYX Asistencije svakako nosi personalizirane i individualizirane usluge koje krajnjem korisniku povećavaju kvalitetu života i ubrzavaju svakodnevne aktivnosti koje su nam sada potrebne više nego ikada. Uz stalno ulaganje u zaposlenike i partnere, potpuno sigurno je da će se najveća pažnja nastaviti posvećivati upravo kvaliteti isporuke ORYX-ovih proizvoda, te zadovoljstvu članova i poslovnih partnera. Na cesti, u kući ili u svakodnevnim aktivnostima, digitalizacija poslovanja i života je neminovna i već široko prisutna, a to je baš sljedeći iskorak kojim će ORYX Asistencija obilježiti sljedećih 10 godina poslovanja.