povuci

OTP Leasing Srbija novi partner ORYX Assistance

OTPLeasingORYXAssistance

ORYX Assistance, kao kvalitetna servisna mreža čiji je kontakt centar višestruko nagrađivan, s ponosom započinje partnerstvo sa kompanijom OTP Leasing Srbija, članicom OTP Grupe. Zahvaljujući ovoj suradnji, klijentima OTP Leasing Srbija, jednog od pionira i lidera u području leasinga na srpskom tržištu, od studenog 2023. godine na raspolaganju je usluga Roadside ORYX Assistance (ORYX Pomoć na cesti).

Povodom proslave 18 godina poslovanja na srpskom tržištu, OTP Leasing Srbija omogućio je posebnu poklon ponudu svojim klijentima – uslugu ORYX Pomoć na cesti. Do kraja 2023. godine, kod kupovine novog i rabljenog putničkog ili lakog gospodarskog vozila preko OTP Leasinga Srbija, klijentima će ova usluga biti na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini, i to u Srbiji i inozemstvu.

Usluga ORYX Pomoći na cesti podrazumijeva popravak, prijevoz, šlepanje, zamjensko vozilo, te smještaj u hotelu u slučaju nemogućnosti pronalaska zamjenskog vozila. Osim toga, klijentima je u paketu Europa na raspolaganju i aplikacija Drive Angel (Putni Anđeo) koja spašava živote i omogućava vrlo jednostavno korištenje svih usluga. Ovaj paket uključuje pogodnosti do limita u slučaju prometne nezgode, nemarnog rukovanja (npr. pogrešno natočeno gorivo, zaključani ključevi u vozilu) ili vanjskih utjecaja (grad, požar i slično) na području Europe.

U poslu, baš kao i u životu, potrebni su pravi prijatelji na koje se uvijek možete osloniti, kao i oni na vas. Zato nam je izuzetno drago što smo, u godini kada obilježavamo skoro dva desetljeća poslovanja na srpskom tržištu, pronašli novog partnera u ORYX Assistance. Povodom proslave velikog jubileja, željeli smo obradovati naše postojeće, ali i nove klijente paketom benefita koji nudi visoko kvalitetna servisna mreža ORYX Assistance, a zahvaljujući kojoj će se na putu uvijek osjećati sigurno i bezbrižno. U godinama i desetljećima koje su pred nama ostajemo fokusirani na kvalitetu, inovacije i brigu o potrebama svih koji putuju sa našim OTP Leasing Srbija“, rekla je Stana Živković, predsjednica Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija.

Ponosni smo što smo pod krilo ORYX Assistance doveli OTP Leasing Srbija. Čestitamo partnerima i kolegama na izuzetnom poslu, ali i klijentima OTP Leasing Srbija koji će odsada na raspolaganju imati izvrsnu dodanu vrijednost i moći koristiti značajne benefite asistencijskih usluga. U planu nam je i proširenje i unapređenje suradnje, te jačanje ponude pogodnosti za klijente. Pružanjem sveobuhvatnih rješenja u područjima pomoći na putu i ostalih kompatibilnih asistencijskih proizvoda, sa zadovoljstvom ćemo pružati potpuno novi set vrijednosti novim i postojećim klijentima OTP Leasing Srbija“, izjavio je Mate Petrović, direktor prodaje ORYX Asistencije.

Proizvodi i usluge mogu se naručiti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini putem sljedećih brojeva telefona: 080 200 402 (besplatni broj u Srbiji) ili +381 11 735 93 21 (za pozive van Srbije).

 

 

O OTP Leasing Srbija:

OTP Leasing Srbija posluje u okviru OTP Grupe, bankarske grupacije sa najbržim rastom u centralnoj i istočnoj Europi. Sa radom je počeo 2003. godine nudeći primarne leasing proizvode kao što su financiranje vozila, građevinske i poljoprivredne opreme. Danas im je portfolio usluga proširen i na postavljanje novih standarda za održivu mobilnost i financiranje.
Jedan je od pionira i lidera u pružanju leasing usluga na srpskom tržištu, o čemu svjedoče rekordni rezultati koje OTP Leasing Srbija kontinuirano ostvaruje.

Za više informacija posjetite otpleasingsrbija.rs.

 

O ORYX Assistance:

ORYX Assistance je visokokvalitetna europska asistencija i jedan od vodećih regionalnih pružatelja asistencijskih usluga. Kroz bogato B2B iskustvo, ORYX partnerima nudi jedinstvena i potpuno prilagođena rješenja te kompletan know-how u implementaciji asistencijskih proizvoda kao Value Added Service usluga. Sa širokom mrežom partnera diljem Europe i nagrađivanim kontakt centrom, ORYX Assistance je orijentiran na pružanje inovativnih usluga i proizvoda te pouzdane, brze i učinkovite usluge pomoći za sve korisnike.

Za više informacija posjetite oryx-assistance.com.