povuci

Zubak Grupa na godišnjem druženju nagradila više od stotinu svojih djelatnika

U najuspješnijim tvrtkama vrhunski rezultati višestruko se isplate, a lojalnost je dugoročno nagrađena. U svjetlu ulaska Zubak Grupe u TOP 3 hrvatskih poslodavaca, ali i odličnih rezultata u 2022. godini, na godišnjem druženju zaposlenika prošlog su vikenda nagrađeni najuspješniji djelatnici te djelatnici koji su u tvrtki dugi niz godina.

Zlatne značke Zubak Grupe najveća su čast i nagrada za rezultate, lojalnost i kolegijalnost u Zubak Grupi, a dodijeljene su šestero kolega.

Krešimir Domitrek je svoj radni vijek u Zubak Grupi započeo još kao student u otpremi novih vozila te u skladištu rezervnih dijelova. Tijekom svoje 26 godina duge karijere, prošao je nekoliko pozicija i lokacija Zubak Grupe te se danas nalazi na poziciji direktora regije za postprodaju automobila u AutoZubaku.

Danijel Ivanković u Zubak Grupu je došao prije 19 godina. S pozicije servisnog savjetnika u AutoZubak Varaždinu svojim je iznimnim znanjem, brigom za tim i ljubavi prema poslu došao do pozicije regionalnog direktora postprodaje, koju obnaša i danas.

Fantastičan poslovni put od čak 17 godina Zlatnom značkom je okrunio i Antonio Novak, regionalni direktor prodaje vozila u AutoZubaku, koji je svoj radni vijek započeo u AutoZubak Sesvetskom Kraljevcu, te je do dan danas strastven u prodaji automobila.

Zlatnom značkom i čekom na 10.000 kuna nagrađena je i Marina Samardžić, direktorica ORYX Agencije za zastupanje u osiguranju. Marina je u tvrtki već 15 godina, a vodi jedan od najčvršćih timova proglašenim 2018. i 2019. godine najuspješnijom automotive agencijom.

Igor Rupar karijeru je započeo u voznom parku AutoZubaka, te se u 14 godina plodnoj karijeri sa znanjem i odličnim menadžerskim vještinama popeo do direktorske pozicije najnagrađivanijeg hrvatskog rent a cara, ORYX Rent a cara.

Denis Tepša svoj je radni put započeo kao stručni suradnik u postprodaji, a ove je godine proslavio sretnu trinaestu godinu u Zubak Grupi. Danas je Denis školski primjer izvršnog operativnog direktora u Neostaru koji gaji ljubav prema fokusu, temeljitosti i spremnosti.

Za svoju lojalnost vrijednim je poklonima nagrađeno 113 jubilarnih djelatnika koji su u zadnje tri godine proslavili deset, petnaest, dvadeset pa sve do četrdeset pet godina rada u tvrtki.